Mam 18 lat, 183 cm wzrostu, 76 kg wagi (w szczycie formy 82). Bic 38 (czerwiec, teraz jakies 35) staz 15 miesiecy, w tym 10 konkretnych ;)
Kwestia nr 1.

Wiadomo jak to wakacje, postanowilem jeszczze wyjechac do Anglii na miesiac, jak wrocilem to wiadomo zaczale sie swietowanie mojego powrotu i tak sie ciagnelo przez kolejny miesiac. Powstala z tego 2 miesieczna przerwa od silki :/ Strasznie schudlem, kumple mnie nie poznaja, jestem polowa tego czym bylem w czerwcu :) no ale to wiadomo normalne po przerwie. I tutaj pytanko: Wiadomo ze na sam poczatek trening ogolnorozwojowy, tylko jak dlugo ma on trwac? Ja myslalem o 3 tygodniowym treningu ogolnorozwojowym a potem ostry plan na mase z czerwca ;) Co o tym myslicie?
Kwestia nr 2

Te 15 miesiecy treningu to byla masowka (ostatni miesiac sila). No ale daze do tego ze nie mam w ogole rzezby (glownie klatka piersiowa), moja dziewczyna mowi ze mam cycki jak 60-letnia baba

do konca pazdziernika masa aby powrocic do dawnej formy i jeszcze troche przyrypac :)
listopad, grudzien, styczen - rzezba
luty, marzec-masa
kwiecen, maj, czerwiec-rzezba
Co mi radzicie? Rzezba+aeroby, masa+aeroby? Juz naprawde nie wiem co mam robic, w bluzce i jak napinam miesnie to jest ok, ale gdy sie rozbiore to nie jest juz tak dobrze :D
Pozdro
Pomoglem? (albo probowalem)? Kliknij:
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl