Witam! Na wstepie chcialem przeprosic jezeli wybralem zly temat ale wydaje mi sie ze dobry! Mam 16 lat waga: 76kg wzrost: 180cm. Jestem zapalonym fanem kickboxingu a od nastepnego poniedzialku jego czlonkiem. Powiem tak nie jestem zbyt silnym chlopcem bo podnosze zaledwie 40kg na klate. Nie mam zbudowanego dobrze brzucha bo tluszcz mi sie lekko wylewa xD. Wiec idac na te treningi jednym slowem neichce narobic sobie lipy. Prosil bym was wiec o napisanie mi malej rozpiski moich cwiczen. Chodze do szkoly do godz. 15 wyjatek piatek bo do 14. Treningi mial bym w ponidzialek i prawdopodobnie piatek. Wiec cw w tych dniach odpadaja... Na poczatku grudnia bd chcial zakupic sztange hantle expandera i obciazniki (taka mala silka w domu).
Wiec mam prosbe o napisanie mi ewentualnej rozpiski treningow (czyli co jakie partie miesni trenowac w danym dniu) oraz jakie robic cw aby w szybkim czasie wykonac szpagat oraz 360 i 720.
Wiec mam prosbe o napisanie mi ewentualnej rozpiski treningow (czyli co jakie partie miesni trenowac w danym dniu) oraz jakie robic cw aby w szybkim czasie wykonac szpagat oraz 360 i 720.