...
Ile wyciskaliście na klatkę gdy zaczynaliści ćwiczyć? Interesuj emnie to ile braliście na serie i ile maksa. I jak wasze wyniki wzrosły po około 3 miesiącach?
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja po 3 miesiącach na siłce wyciskałem 75kg, warto dodać że wcześniej trenowałem rok w domu. Na mojej pierwszej sesji wziolem 40/50kg w serii
...
Napisał(a)
ja dzis na silce chcialem sprawdzic, ile dzwigne max - nalozylem 50 kg i dzwiglem 3 razy i w tym momencie jakis kumpel mnie rozsmieszyl...cwicze niecale 2 miesiace:)
Pozdrawiam...
GG:477467
Pozdrawiam...
GG:477467
2
...
Napisał(a)
Na poczatku bylo 4x10 35kg sztanga . Po 3 miechach doszlo 10-12kg.
Enzo
Enzo
Enzo
...
Napisał(a)
Ja na serię wyciskam 53 kg. W porównaniu do moich początków to znaczy około 4 miesięcy wyciskam o 13 kg więcej.
2
...
Napisał(a)
wyciskałem 64kg , serie 45-50kg
po 3miechach max ok 85kg serie 65kg
Moderator działu "Sporty Ogólnorozwojowe"
[ Biali niepotrafią skakać ]
po 3miechach max ok 85kg serie 65kg
Moderator działu "Sporty Ogólnorozwojowe"
[ Biali niepotrafią skakać ]
...
Napisał(a)
hehe wstyd sie przyznac, na poczatku wyciskalem sam gryf , a po 2 miesiacach cwiczen juz 25 kg wiecej czyli w sumie niezle
Pozdrawiam
Pozdrawiam
2
www.bjj.bialystok.pl
Pozdr.
...
Napisał(a)
Ja na poczatku wyciskałem około 40 kg w seriach. Teraz w seriach macham 70 kg sztangą - po roku bardzo nieregularnych ćwiczeń (brak czasu). Maxa nie probowałem bo ćwiczę sam, a nie jestem samobójcą.
Pozdrawiam
Robbson
Pozdrawiam
Robbson
3
...
Napisał(a)
witam
ja na poczatku tzn jakis niecaly 1 msc temu ciskalem 33 kg w 1 serii po 10 powtorzen, takze bardzo skromniutko ale ciesze sie i z tego, na max nigdy nie wyciskalem ale mysle ze z 35 kg powinienem pchnac :) sprubuje za jakies 3-4 msc pchnac na max,
_________
pozdro
ja na poczatku tzn jakis niecaly 1 msc temu ciskalem 33 kg w 1 serii po 10 powtorzen, takze bardzo skromniutko ale ciesze sie i z tego, na max nigdy nie wyciskalem ale mysle ze z 35 kg powinienem pchnac :) sprubuje za jakies 3-4 msc pchnac na max,
_________
pozdro
Abuse Never Die
...
Napisał(a)
No wiec moje poczatki to byly jakies 35kg pozniej doszedlem do 55kg na serie na maxa wyciskalem 2 razy 70kg :0 To bylo rowno rok temu. Pozniej mialem ogromna przerwe 10 miesiecznas z roznych powodow i teraz trenuje od miesiaca znowu (planuje dfokonca swojego zywota) i cisne na serie 50kg :((( (niestety przerwa mi nie posluzyla) a na maxa nie wiem 70 kg pojdzie chyba Jak ktos moglby mi doradzic co po takiej przerwie sie powinno to bylbym wdzieczny moj numer GG jest w profilu takze zapraszam ;))))
QuaTro
QuaTro
2
Bez masy nie ma klasy !
Poprzedni temat
Domowa "sztanga"
Następny temat
ile wyciskacie?
Polecane artykuły