Szacuny
1
Napisanych postów
243
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2133
jak robie plecy wolnym ciężarem na max to trening robie hardkorowy, w rozciągam je tak bawiąc się na atlasie, powolutku dokładnie z przytrzymaniem i jest ok. Naprawdę polecam, ale wybór należy do was.
każdy orze jak może, a ja plecy dwa rzy w tygodniu
od grudnia planuję robić triceps dwa razy w tygodniu
gdzieś od marca klatke dwa razy w tygodniu
narazie taki trening przynosi mi efekty
www.pajacyk.pl chętnie przyjmę sogi :]
początkujący na forum
Szacuny
12
Napisanych postów
963
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
18182
no coz jezeli ci zalezy na naprawde duzych plecach to rob lepiej trening na wolnych ciezarach ,ja np nie bylvytm w stanie zrobic plecow 2 x w tygodniu bo tapartie najmocniej katuje i 5-6 dni to minimum regeracji...
Szacuny
1
Napisanych postów
243
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2133
Kumpel mi powiedział, że jeśli chcę się skupić na danej parti i chcę ja dobrze rozbudować to najlepiej robić 2x ale na każdym treningu inne ćwiczenia.
Ja przemęczenia narazie nie czuję i psychicznie mi ten typ treningu dobrze wchodzi i widzę naprawdę efekty.
Tak samo robię z kapturkami, których kiedyś nie robiłem, a teraz je muszę nadgonić i widzę efekty.
www.pajacyk.pl chętnie przyjmę sogi :]
początkujący na forum
Szacuny
42
Napisanych postów
3913
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25673
Zipera nie liczy się tak bardzo jak duży jest ciężar No bo gościu założy na sztagnielke pełno ciężaru no i będzie robił kilka szrugsów ale ich technika i jakość wykonywania mogą być straszne
Zmieniony przez - LukaszF w dniu 2004-10-22 13:38:09
Szacuny
1
Napisanych postów
62
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
576
Im szerszy zakres ruchów tym lepiej ukształtowany mięsień - różne ćwiczenia z różnym ciężarem i o różnej częstotliwości POZDROW
Wczoraj jest historią. Jutro jest tajemnicą.
Dziś jest darem.
"Ból jest najlepszym instruktorem, ale nikt nie chce zostać jego uczniem" -podpis >> TY << jest super