Kazdy kto chciał polepszyc swoj wyskok natknał sie napewno na trening JumpSoles.Jest to trening dzieki ktoremu mamy poprawic wyskok nawet do 30 cm w ok 10 tygodni!!wiekszosc z Was pewnie robiła roznego typu program z cyklu 1000 skokow jak air alert.wedlug mnie sa to dobre programy,ktore robione z glowa poprawiaja znacznie wyskok a w szczegolnosci sile odbicia z naskoku,poniewaz wykonujac przez okres treningu Kilka lub nawet kilkanascie tysiecy skokow nabieramy nie tylko mega sily w nogach ale tez techniki(zamach i koordynacja).Jednak te treningi obciazaja w znaczny stopniu stawy,wiem to na własnym przykładzie.Gram w siatkowke i w trakcie sezonu te programy sa niemozliwe do wykonania.według mnie trening z platformami Jumpsoles jest o wiele mniej monotonny i przyjemniejszy.Jednak gdzie kupic te platformy???w polsce sa niedostepne a przesylka z USA to 150 dolcow.jestem fanatykiem wyskoku i postanowilem sobie je zakupic przed wakacjami.miał mi je przesłac znajomy ze Stanow jednak przesyłka by zbyt dlugo szla a ja nie miałem czasu czakac:D.przeszukalem mnostwo amerykanskich stron o tematyce wyskoku dla koszykarzy i natknalem sie na filmik goscia,ktory ma niesamowity wyskoki i radzil zeby trenowac za pomoca platform jumpsoles.mowil ze efekty byly piorunujace,ale nie byla to reklama,poniewaz.....namawiał zebysmy SAMI ZROBILI TAKIE PLATFORMY.A wiec potrzebne nam beda Stare buty i deska do nauki plywania(taka jak sa na basenach).z deski wycinamy odpowiedni ksztalt podeszwy i mocujemy do przedniej czesci tak aby chodzic na palcachi skakac.mozna obkleic tasma ja jednak przykleilem je mocnym klejem.Trenowałem w nich wyskok około miesiace(program jumpsoles) i efekty były bardzo zadawalajace.około 12cm wyskoku i niesamowita moc w lydkach.
namawiam do sprobowania tego sposobu,a i jeszcze jedno.nie pytajcie gdzie kupilem taka gumowo piankowa deske do nauki plywania:P.pozdrawiam
namawiam do sprobowania tego sposobu,a i jeszcze jedno.nie pytajcie gdzie kupilem taka gumowo piankowa deske do nauki plywania:P.pozdrawiam
mieć coś czego nie da się zdjąć...