...
Napisał(a)
w jakiej temperaturze i jaka funkcje zastosowac piekarnika (grzanie górne i dolne, grilla).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pieczenie buraków nie jest wbrew pozorom takie proste. Jesli pieczesz w niskiem temperaturze to sie rozkleją. Jesli w zbyt wysolkiej to zrobią się z nich chipsy ( no chyba, że takie mieliście założenie bo niektórzy lubią w tej wersji, sam czasami lubię sobie zrobić takie własnie zdrowsze chipsy ;)).
Najlepiej moim zdaniem piec w średniej temperaturze ( ok 160-170 stopni). I przekrojone na pól. Piecze się je ok godziny, póltorzej godziny. Trzeba sprawdzać jaki stopień wypieczenia nam odpowiada
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-10-13 08:48:56
Najlepiej moim zdaniem piec w średniej temperaturze ( ok 160-170 stopni). I przekrojone na pól. Piecze się je ok godziny, póltorzej godziny. Trzeba sprawdzać jaki stopień wypieczenia nam odpowiada
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-10-13 08:48:56
...
Napisał(a)
Kolego a skąd my to mamy wiedzieć ? Nieznany funkcji Teojego piekarnika .
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Obierz, umyj, pokrój i wrzuć do rozgrzanego piekarnika. Sprawdzaj co jakiś czas. Jak będą miękkie, to znaczy, że można zjeść.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
W dziale kuchnia bankowo znajdziesz odp na Twoje pytanie a jak nie to ktos tam Ci podpowie fachowo
...
Napisał(a)
Otóż to. Zapraszam: https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html
Również zobacz tutaj: http://potreningu.pl/kitchen/list
Również zobacz tutaj: http://potreningu.pl/kitchen/list
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
zależy jaki ten burak będzie, w całości, w plasterkach, jakiś uprzednio zamarynowany, ok 180-200 stopni w zależności od wielkości to już musisz sam wiedzieć małe okrągłe ok 40 minut a jak większe to i nawet dwa razy dłużej. Lepiej kroić na ćwiartki i skrócić czas pieczenia.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Temat się rozwinął . A może lepiej ugotować te buraki ?
2
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Rozwijając temat dalej
u mnie wpadają często w postaci:
- pasków cieńko pokrojonych posypanych solą, pieprzem, tymiankiem i bazylią
- w formie chipsów z przyprawami do gyrosa, sól, pieprz, koperek
- albo w postaci buraczanej zapiekanki
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Rozwijając temat ziemniaków, zapraszam do artykułu:
https://www.sfd.pl/art/Dietetyka_i_zdrowe_odżywianie/Kasza_czy_ziemniaki_Porównanie_okiem_dietetyka-a878.html
https://www.sfd.pl/art/Dietetyka_i_zdrowe_odżywianie/Kasza_czy_ziemniaki_Porównanie_okiem_dietetyka-a878.html
1
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły