Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
55
witam, mam 18lat, cwicze juz spokojnie ponad rok ale amatorsko w domu(pompki,brzuszki, podciaganie sie), staram sie dzien w dzien. Zależy mi głównie na poszerzeniu klaty, tak zeby bardziej przypominala litere V, oraz denerwuje mnie leciutkie wciecie tak jakby nad biodrami, dodam ze na duzym wdechu tego wciecia nie ma. Moglby mi ktos poradzic co cwiczyc zeby klata bardziej poszerzyla na boki? moze potrzeba cwiczyc barki albo plecy? i jeszcze co zrobic zeby zlikwidowac te wciecia? DODAJE ZDJECIE
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
55
aha, jeszcze pytanie czy na szerokim rozstawieniu 5 serii po 10 powtórzeń co 2dni wystarczy zeby do wakacji to jakos wygladalo, czy wiecej? dodam ze przy robieniu tych podciagniec najbardzej odczuwam miesnie przedramienia, a czytalem juz o technice robienia tych cwiczen :D
Szacuny
21
Napisanych postów
4749
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
29822
ja po 2 latach podciagania nadal nie umiem wczuc sie w podciaganie, jedyne co mi pomaga to wyobraz sobie ze przeramiona sa przyspawane do drazka i ruch idzie z lokci, lokcie rownolegle do drazka
Szacuny
2349
Napisanych postów
30802
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
271946
to że czytałes to dobrze, teraz to co wyczytałeś trzeba wprowadzić w życie
czucie przedramion to nic dziwnego,w końcu chwyt też pracuje przy tym ćwiczeniu, gorzej jednak jak poza przedramionami nie czujesz nic...ale to już wina techniki nad którą musisz poprcować
edit
gsmt,ruch nie idzie z łokcia, ruch idzie z retrakcji łopatki.
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2013-04-15 18:58:32
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"