Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
388
Witam, czytalem dosyc duzo o taurynie i wniosek jest jeden przez to ze tauryna ma wplyw na wytwarzanie insuliny i tauryna ma wplyw nie tylko na wytrzymalosc ale takze na tworzenie tkanki tluszczowej bez zadnych ograniczen. Kiedys bralem dlugo tauryne fakt faktem pomagala, ale niestety tylem bardzo i jak tu zrobi, co jesc z tauryna podobno sa sposoby zeby zrownowazyc to wszystko by nie wzrastala tkanka tluszczowa.
Szacuny
0
Napisanych postów
752
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5227
O zesz kur.... Sorrki. Przypadkowo z pospiechu wpisałem kretyna a nie tauryna. Jeszcze raz przepraszam. Wiadomo to temat glownie o taurynie wiec to tylko zagapienie.
Cytat: słuchaj młody, bez soku w tym sporcie nic nie zrobisz.... nauczyć Cie bić w dupe ..czy sam sprobujesz w domu ? <<--- From Animal.pl
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
388
Trening jest obecnie na sile i mase. Do tauryny biore witaminy nic wiecej. Po prostu boje sie ze znow bede tyl jak szalony i sadze ze to nie byla wina tylko i wylacznie diety, bo tycie zaczelo sie jak zaczela sie tauryna. A tak wogle to ja biore tauryne przed i po treningu. Odpiszcie
Szacuny
0
Napisanych postów
752
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5227
JA tak bym sie wtrcił do tego glupiego tematu bo nie chce tworzyc nowego. Mam podobny problem ale zostalo mi po cyklu okolo 90caps tauryny MAga caps Olimpa. Oplaca sie to lykac i cos pomoze? :D ODrazu mowie ze ja od tauryny nie przybieram na tkance tluszczowej :P:P
Cytat: słuchaj młody, bez soku w tym sporcie nic nie zrobisz.... nauczyć Cie bić w dupe ..czy sam sprobujesz w domu ? <<--- From Animal.pl