Danie dobre przy dietach nieskowęglowodanowych
Skład:
-jaja: 4 sztuki
-puszka tuńczyka w oleju (może być w sosie własnym): 135g po odsączeniu
-przyprawy: sól, pieprz, odrobina ostrej musztardy
Przygotowanie:
Jaja gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka i wrzucamy do miski. Tuńczyka delikatnie odsączamy i dorzucamy do żółtek. Dodajemy odrobinę ostrej musztardy, sól i pieprz. Całość można zmiksować lub po prostu rozgnieść na jednolitą masę. Ja użyłem rozgniatacza do ziemniaków.
Gotową masę nakładamy do pustych połówek białek jaj.
Opcjonalnie można udekorować odrobiną majonezu.
Wartości odżywcze:
kcal: 549
B: 63g
W: 2g
T: 32g
SMACZNEGO
Składniki:
Przygotowanie:
Gotowe nadzienie:
Gotowe danie:
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html