Soldierr, Dareckyy - brawo!!! , gratuluje, wyprzedziliście mnie troche!!!
Ten topic tak naprawdę miał służyć czemu innemu!!!
Dobrze wiedziałem, że Pro Longatum jest lepszy od isolatu! (szczególnie w tych porach które podałem), chodziło mi tylko o wsze mocne poparcie.
(ze względu na zróżnicowaną wchłanialność białek - pro jest lepszy, nawet gdyby działał odrobine słabiej od isolatu, to działa napewno dużo dłużej,isolat ponoć wchłania się całkowicie już po 1,5h, a pro longatum działa nawt do 7h, a chodzi przecież o to aby był sały dowóz aminokwasów do mięśni!!!)
Dawniej ( kiedy niebyło pro longatum) polecało się concetrat zamiast isolatu, bo w praktyce różnica była niewielka, a cenowo wychodziło się znacznie lepiej. Zazwyczaj polecało się concentat gdy celem jest masa, a isolat gdy celem jest rzeźba. No chyba że ktoś ma pieniędzy pod dostatkiem to neich sobie jedzie na isolatach cały rok. Ale takich osób jest niewiele, większości osób trudno jest ustukać kase na dobrą diete, a co dopiero mówić o odżywkach!!!
Więc teraz idąc tym tokiem myślenia - że pro longatum jest lepszy od isolatu (czyli miesznina lepsza od czystego isolatu), można powiedzieć
że miesznina SP80 jest lepsza od concentratu!!!
SP80 to jakby pro longatum w słabszej wresji!!!ale o ileż tańsza!!!
Sam jadłem to białeczko i było to jedno z najlepszych jakich dotej pory stosowałem, no niebyły to jakieś "wielkie
przyrosty masy" bo czeko można się wkońcu spodziewać po białku, ale to białeczko poprostu mi dbrze wchodziło i dotego zewzględu na dobrą cenę mogłem sobie na porządne dawki pozwolić. Myśle że wiele jest osób na forum które mają problemy z ustukaniem kasy na odżywki , dlatego serdecznie polecam SP80!!!
Pozatym lepiej jeść tyle białka co trrzeba a nieco słabszej mocy, niż jeść super białko ale w tak małych ilościach że ma się braki w diecie.
Jurto idę kupić największe opakowanie SP80!!!