Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1774
Mi jakiś czas temu po miesiącu kondycja poleciała w kosmos. Miałem tyle energii, że nie mogłem usiedzieć cały czas chciałem coś robić tak mnie roznosiło.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja mam PX90 i Insanity na DVD nie wiem które lepsze, wszystkie hardcorowe i wymagają węgli aby się chciało coś robić, na pewno bardzo podnoszą metabolizm dlatego poczekam z tym, póki co mam dietę redukcyjną, a na siłowni robię ćwiczenia na masę, czyli dość dziwnie ale póki co działa, zamieniam tłuszcz w mięśnie i póki co ciuchy są ciągle ok.
Szacuny
21
Napisanych postów
4749
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
29815
pierwsze 3 miesiace sa takie ze sie pali tluszczy i robi miesnie, jak troche potrenujesz to sie dowiesz ze takie cos to moga jedynie robic ludzie z duzym stazem ktorzy doskonale znaja swoje cialo
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
124
Witam... Pozostał mi jeszcze jeden tydzień ćwiczeń z Insanity Workout... Ogólnie jestem zadowolony z wyników tego zestawu ćwiczeń... Spaliłem zbędny tłuszczyk, a moje ciało nabiera rzeźby (wraz z brzuchem)... Z racji że jestem ku finishowi mam do Was pytanie... Czy zrobić sobie powiedzmy tydzień odpoczynku (np. bieganie i brzuch 3 w tygodniu) i zrobić plan od początku czy może macie lepsze rozwiązanie...?
Zależało by mi głównie by utrzymać/poprawić swój bf i poprawić jeszcze wygląd ciała(szersze ramiona i jeszcze bardziej zbudować/uwydatnić mięśnie brzucha)