Szacuny
29
Napisanych postów
2971
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17426
Co o tym myslicie? Opakowanie kisielu to 560g gotowego probuktu za 50 groszy. Zawartosc:
wegiel - 65 g
bialko - 0.20 g
tluszcz - 0.030g
ok.280 kcal
no i cala masa vit. C
Za taka cene to nie zly wynik. Pewnie Atomic sie bedzie narzekal na te 2 lyzki cukru ale co tam ja i tak jestem chudy .
Co o tym myslicie? Mozna to wcinac? Jaka jest przyswajalnosc skrobi ziemniaczanej?
Dzieki i pozdrawiam.
Maciek .
Szacuny
29
Napisanych postów
2971
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17426
I dlatego nie podoba mi sie ten pomysl z chudymi nick'ami...biora mnie teraz za suchara :(((((
Mawashi...no ale zobacz jaka cena!!! napewno taniej niz jakikolwiek gainer.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Maciek, muszę Ci przyznać rację, przynajmniej częściową. Ile razy dziennie będziesz robił sobie ten kisiel, a po jakim czasie na jego widok będzies rzygał?
Szacuny
0
Napisanych postów
191
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18119
Ej wy naprawdę z tym kisielem ?
Jak to prawda to faktycznie jest to dobre źródło węgla. A co do cukru to istniejąkisiele bez niego, można dosładzać według gustu.
Ale ta skrobia ziemniaczana to jest "równowartościowa" z tą z ziemniaków ? Czy przypadkiem nie przytyje się po tym ?
Szacuny
0
Napisanych postów
98
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
386
witam
tak ale zawartosc jest podana w 100 g gotowego produktu czyli jak zrobie go z 0,5 litra wody to bedzie wartosc odzywcza razy 5 tylko czemu bedzie razy 5 jak woda ma 0 wart odzywczych
a tak pozatym nie było by szypciej rozpuscic 2 ,3 kisiele w szklance za jednym razem ??? czy tez zostana zachowane te wartosci odzycze ????
no bo tak jesc ciagle ten kisiel to bleeee a tak jakosc by sie przełkneło w stanie ciekłym :)