Szacuny
1
Napisanych postów
335
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9114
Witam !! jezeli zjem sobie np. gainera itp. teoretycznie zrobie juz mase to czy potem BCAA bedzie dobre zeby zrobic rzeźbe ?? bo z tego co wiem to po gainerze troche obleje tłuszczem tak ? Czy moze BCAA razem z gainerem ? Pozdro
wierze w ciebie, wierze w siebie, ziomek trzymaj sie..
Szacuny
1
Napisanych postów
335
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9114
Nie z garinerem ale w sensie ze poczekac az skonczy sie gainer czy rozplanowac to tak zeby brac w tym samym okresie co gainera tylko na pusty zołądek ?? No i dalej niewiem czy BCAA bedzie dobre zeby zrobic rzeźbe ??
wierze w ciebie, wierze w siebie, ziomek trzymaj sie..
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
poczytaj troche posty podwieszone w tym dziale i odzywianiu bo braki masz bardzo duze nie ma czegos takiego jak cykl na gainerze bierz go w/g brakow w diecie, druga sprawa na BCAA sie nie wyrzezbisz moze sie przydac na redukcji jako antykatbolik jednak najwazniejsza jest wtedy dieta + aeroby a z supli rowniez mozna lepiej wybrac jak chocby spalacz
Szacuny
1
Napisanych postów
141
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4490
sory że to pisze tutaj ale niechce zasmiesac działu mam małe pytanie w zwiazku z bcaa zaczynam diete na mase i posiadam 120 tabletek i tu jest pytanie czy wczasie cyklu na mase moge spozywacz bcaa slyszalem jednak ze lepiej jak juz to na rzezbe kturą niestety dopiero zaczne w wakacje ale chciałem sie dopytac za odp. sogi
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
436
Branched Chain Amino Acids (BCAA) stanowią ok.40% suchej tkanki mięśniowej organizmu, dlatego też obniżenie ich stężenia w organizmie (teoretycznie)doprowadza do redukcji tkanki mięśniowej. Więc jesli wezmiesz je w polączeniu z suplami na mase to napewno nie umrzesz:)