Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Foty---->>>Prosze o porady!!

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9401

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52544
CHyba nie widziales ogromnej talii.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 548 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7698
Klata+plecy do całkowitej poprawy. zreszta wszystko do poprawy ... mała redukcja a potem przybieraj ma masie ale staraj sie nie zalewać.

"Zapominając o tym, co za mną, pędzę ku wyznaczonej mecie."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1575 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21287
siema

powiem tak, klata slaba, kaptury fajne, reszta w miare ok tylko beben duzy, przy tym wzoscie 95cm to za duzo i jeszcze w tym wieku kiedy sie jest w miare aktywnym... z wiekiem coraz trudniej zachowac niski bf przy takim samym trybie zycia

dlatego moim zdaniem nie ma sie co zastanawiac tylko zaczac redukowac albo przynajmniej obciac troche kalori i jechac na zerowym bilansie. zeby nie bylo za duzo ani za malo kalorii.
wiadomo na zime gorzej sie redukcje robi ale musisz sie postarac.

przede wszystkim powinienes zaczac od przeanalizowania dotychczasowej diety, i zobaczyc jaki miala ona wplyw na ciebie. bo na fotkach widac ze masz duzo fatu ale nie wiemy jak wygladales wczesniej, czy byles grubszy czy sie zalales pozniej...

tu masz rozklad makroskladnikow jaki przepisal mi BodyLine na redukcji:
Węgle złożone 3-4g/kg; Białka 2,5g/kg; zdrowe tłuszcze 1-1,5g/kg.

nie wiem czy w twoim przypadku akurat to sie sprawdzi, ale sprobuj

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 314 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9978

troche odswieze...redukcji jakos mi sie nie chciało robic zbyt długo wrociłem do tego co zawsze...dodałem tylko troche aerobow do treningow...wrzuce pare fotek

Prawdziwe potwory rodza sie w piwnicy:D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 314 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9978

.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

głupia mina i dlatego zamalowane

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 185 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 55326
no widac róznice :) oby tak dalej

Zmieniony przez - Krysszef w dniu 2010-05-25 21:25:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
po co napinasz klatkę bokiem skoro jej nie ma? nie zauważyłeś jeszcze? zero poprawy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1651 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11018
2lata poszły na marne

Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

czas sie pokazać... nowe foty 6/7 str.

Następny temat

Wyniki 17latka. Nowe str-4.5

Spalanie
Polecane artykuły