A E R O
...
Napisał(a)
Sylwetka w sam raz do delikatnej redukcji. Zreszta lepiej mieć facisko niż widoczne ości. Dobrze mowią żebyś troszeczkę ograniczył węgle i miedzy czasie skupił się na czymś co cie ostro spoci ;) Ale jak na zime moim zdaniem masa w sam raz ;p
BTW: lap soga i popraw klate ;)
Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2008-12-17 08:23:16
BTW: lap soga i popraw klate ;)
Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2008-12-17 08:23:16
Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.
...
Napisał(a)
troszke grubo wycinka by się przydała jak najbardziej bo jak tego nie zrobisz widze dalej będziesz szedł w mase ..ogranicz węgle
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
...
Napisał(a)
Dzieki za odp.
Co do klaty to nie wiem jak juz ją cwiczyc chyba zaczne dwa razy w tyg zeby zaczeła rosnąc co myślicie??
Co do klaty to nie wiem jak juz ją cwiczyc chyba zaczne dwa razy w tyg zeby zaczeła rosnąc co myślicie??
Prawdziwe potwory rodza sie w piwnicy:D
...
Napisał(a)
Taki mały off topic.Jakie ma byc ilosc wegli tłuszczy i białka w diecie redukcjynej??
...
Napisał(a)
Tlusto
Dieta zalezy od Ciebie, musisz wyczuc organizm, ale ogranicz WW, dowal T na redukcji i B. Jaka budowa ciala?

Dieta zalezy od Ciebie, musisz wyczuc organizm, ale ogranicz WW, dowal T na redukcji i B. Jaka budowa ciala?
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Raczej endo.Jeszcze nie robiłem redukcji wiec stąd tyle fatu.Ale po nowym roku zaczynam ostrą redukcje.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czas sie pokazać... nowe foty 6/7 str.
Następny temat