-M-A-F-I-A- -Ś-L-Ą-Z-A-Q-F
<duke> pozdrawia
...
Napisał(a)
Full masz jakies dokładniejsze info na temat zawodów w wyciskaniu w Gliwicach ktore mają sie odbyc chyba jakos 9 grudnia w Herkulesie? jak masz bym był wdzieczny zebys zapodał. Acha a zdiecia gitne . Bedziesz startował w tym roku??
...
Napisał(a)
niestety teraz skupiam sie na kulturystyce i raczej w herkulesie nie bede startował.co do info to nic nie wiem jeszcze.teraz jestem cały okrągły rok na diecie takze nie mam na tyle sił zeby wyciskac dużo.obecnie 160kg
...
Napisał(a)
acha no trudno . Ja miałem zamiar sie sprawdzic ale moze za rok hehe .
Zycze sukcesów w kulturystyce . Ale dzięki. Jak bys cos wiedział konkretnego daj znac na forum.
Zycze sukcesów w kulturystyce . Ale dzięki. Jak bys cos wiedział konkretnego daj znac na forum.
-M-A-F-I-A- -Ś-L-Ą-Z-A-Q-F
<duke> pozdrawia
...
Napisał(a)
nie mam pytan

"Jeśli chcesz być najlepszym, musisz zrobić coś, czego nikt inny jeszcze nie zrobił"
...
Napisał(a)
kawalek reki i barku a wy sie podniecacie nic nie widac pokaz cala sylwetke bo nie ma podstaw do oceny
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
lolipop powinien dostac jakas nagrode, moze wycieczke albo zestaw supli jakis 

co?
...
Napisał(a)
Chudo
Gitara, tylko słabo prezentujesz plecy na tych fotach w pozie bicepsy przodem. Bo z tyłu masakrycznie wyglądają, i te prostowniki

Gitara, tylko słabo prezentujesz plecy na tych fotach w pozie bicepsy przodem. Bo z tyłu masakrycznie wyglądają, i te prostowniki

...
Napisał(a)
forma kozacka, naprawdę gratuluję. SOG już nie wejdzie.
przypucowałbyś się chłopaku z suplementacji
przypucowałbyś się chłopaku z suplementacji

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
prosze o ocene jestem tu nowy
Następny temat