Szacuny
3
Napisanych postów
104
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
628
ja mialem smak ananasowy do dziś mi niedobrze na mysl o tych slodzikach ktore tam dali, kwas i mdła słodycz, nie szło tego wypić a próbowałem różne wynalazki
Szacuny
3
Napisanych postów
540
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11841
smak jest kwestią indywidualną i każdy inaczej reaguje. Jednemu pasuje, a innemu nie więc nie można stwierdzać, że jest zły itp. Na przyszłość będziesz kupował w kapsach :)
Szacuny
2
Napisanych postów
19
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
431
Ważna jest tylko reakcja organizmu, jak wziąłem na pusty żołądek za 5 minut poleciałem do kibla. Dlatego zadałem pytanie, ale fakt zjadłem miskę makaronu po tym kreta i wszystko elegancko. Następny raz kupię kreatynę mikrorozdrobnioną, nie tabletki. Proszek szybciej się wchłania,.
A tabletki ciężko powiedzieć jak się rozpuszczą w żołądku, więc znowu bym miał niestrawność.
Szacuny
2
Napisanych postów
19
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
431
Wcześniejszą porcję 0,5l wody w blenderze i ciepłej wodzie miksowałem to nic nie zmienia.
opakowanie
Zalecana dzienna porcja: spożywać 2 porcje dziennie: przed śniadaniem i po treningu. 1 porcję (5 g proszku – 10 jednostek = 1/4 miarki lub 1 płaska łyżka stołowa) rozpuścić w 125 ml wody. Spożyć zaraz po przygotowaniu.
Zmieniony przez - masa_to_podstawa w dniu 2012-03-28 15:35:10