Witam.
Chcialem wam przedstawic moaj diete (dieta na redukcje tkanki tluszczowej)i sytuacje i lcize na POMOC z waszej strony.
Sytuacja wyglada tak ;) mam 16lat waze 90kg i mam 176wzrostu.
Postanolwilem chodzic na silke (chodze) 4 razy w tygodniu.
I musialem sobie zrobic diete powiedzcie mi czy ta dieta wg, was jest dobra:
1. Płatki owsiane na mleku lub wodzie + 2 jaja.(Nie wiem co wybrac Mleko 0,5% czy wode ;) )
2. Serek Wiejski/Pieczywo żytnie pełnoziarniste, pierś z indyka, warzywa.(to lub to co radzicie ?? osobiscie wolalbym Serek)
3. (Przed treningiem) Ryz brązowy, pierś z kurczaka/Ryba (Gotowana na parze), warzywa.
4. (Po treningu)Banan ;)
6. Jaja kurze całe lub makrela wędzona. (Tu wlasnie dylemat Moze cos takiego byc ? ;] myslalem tez na salatka zaczyna sie okres letni to taka salatka warzywna bez Smietany itp.
Waga: 90+
Wzrost: 176
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 35%
Aktywność w ciągu dnia: Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Silownia 4 Razy w tygodniu.
Wf w szkole Wtorek-3godziny i Czwartek Godzina. I takze dojezdzam do szkoly rowerem(30min).
Odżywianie: Jadlem do tej pory wszystko . Czyli Obiady gotowane przez rodzicow np. Ziemnaki , Kotlet Surówka. Czasem FastFood
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Brak
Stan zdrowia: Brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: Czasu mam duzo po szkole od 15 w gore ;)
Chodze na silownie 4 razy w tygodniu . I dojezdzam rowerem do szkoly ok. 30min jazdy w dwie strony ;PDysponuje tez rowerkiem w domu jak by cós ;0
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Wolalbym nie wprowadzac suple w tak mlodym wieku. mam mlody organizm i musze go wykorzystac.
Stosowane wcześniej diety: Brak
Zmieniony przez - Bodzio1994 w dniu 2010-03-23 16:58:45
Chcialem wam przedstawic moaj diete (dieta na redukcje tkanki tluszczowej)i sytuacje i lcize na POMOC z waszej strony.
Sytuacja wyglada tak ;) mam 16lat waze 90kg i mam 176wzrostu.
Postanolwilem chodzic na silke (chodze) 4 razy w tygodniu.
I musialem sobie zrobic diete powiedzcie mi czy ta dieta wg, was jest dobra:
1. Płatki owsiane na mleku lub wodzie + 2 jaja.(Nie wiem co wybrac Mleko 0,5% czy wode ;) )
2. Serek Wiejski/Pieczywo żytnie pełnoziarniste, pierś z indyka, warzywa.(to lub to co radzicie ?? osobiscie wolalbym Serek)
3. (Przed treningiem) Ryz brązowy, pierś z kurczaka/Ryba (Gotowana na parze), warzywa.
4. (Po treningu)Banan ;)
6. Jaja kurze całe lub makrela wędzona. (Tu wlasnie dylemat Moze cos takiego byc ? ;] myslalem tez na salatka zaczyna sie okres letni to taka salatka warzywna bez Smietany itp.
Waga: 90+
Wzrost: 176
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 35%
Aktywność w ciągu dnia: Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Silownia 4 Razy w tygodniu.
Wf w szkole Wtorek-3godziny i Czwartek Godzina. I takze dojezdzam do szkoly rowerem(30min).
Odżywianie: Jadlem do tej pory wszystko . Czyli Obiady gotowane przez rodzicow np. Ziemnaki , Kotlet Surówka. Czasem FastFood
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Brak
Stan zdrowia: Brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: Czasu mam duzo po szkole od 15 w gore ;)
Chodze na silownie 4 razy w tygodniu . I dojezdzam rowerem do szkoly ok. 30min jazdy w dwie strony ;PDysponuje tez rowerkiem w domu jak by cós ;0
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Wolalbym nie wprowadzac suple w tak mlodym wieku. mam mlody organizm i musze go wykorzystac.
Stosowane wcześniej diety: Brak
Zmieniony przez - Bodzio1994 w dniu 2010-03-23 16:58:45
Szukam Diety Na Redukcje (lat 16 ;))