Witam serdecznie mam 40 lat sportem zajmuje się praktycznie całe życie. Generalnie forum przeglądam co jakiś czas. Mam pytanie od jakiegoś czasu trenuje bjj bez kimon. Ale trenowanie na siłowni jest dla mnie ważne bo wracam do niej co jakis czas teraz wróciłem do treningów silowych robię fbw Po jednym ćwiczeniu na partie miesniowa. Bo przez dwa lata robiłem trening obwodowy tylko. Dobra do rzeczy chce robić dwa treningi parteru i dwa fbw ale pytanie jest takie czy robiąc trening na siłowni podzielić to tak ze np we wtorek robię górę a w czwartek robię dół czy robić w te dwa dni wszystko?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
cześć,
przy dwóch treningach ja bym chyba jednak zrobił całość dwa razy, tylko inne ćwiczenia. I skupił się na podstawach.
Będą z tego lepsze efekty.
A najlepiej to zrób sobie 6 tygodni tak, a następne 6 tygodni góra dół i sam zobaczysz co jest lepsze i co lepiej uzupełnia bjj
.
powodzenia
przy dwóch treningach ja bym chyba jednak zrobił całość dwa razy, tylko inne ćwiczenia. I skupił się na podstawach.
Będą z tego lepsze efekty.
A najlepiej to zrób sobie 6 tygodni tak, a następne 6 tygodni góra dół i sam zobaczysz co jest lepsze i co lepiej uzupełnia bjj

powodzenia
...
Napisał(a)
2x w tygodniu to absolutne minimum i tylko widzę FBW, tylko wolne ciężary, tylko podstawowe główne ćwiczenia (siady, ciągi, wyciskania)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat