witam. potrzebuje pomocy w ulozeniu planu cwiczen na mase(klata biceps triceps plecy)... mam 177cm 68kg Cwicze od 3 miesiecy PON klata 4x10 rozpietki 4x10 SR biceps stojac uginanie w lokciach 4x10 triceps rece splecione z tylu glowy podnoszenie 4x10 PT to samo co w pon...dodam ze mam sztange i hantle oraz tylko lawke pozioma czytalem dziesiatki postow i nci nei znalazlem... Prosze was o pomoc... z gory dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poczytaj troche o treningu FBW w internecie. Bo to co napisałes no sory ale do treningu nie podobne. I całe ciało ma byc cwiczone !!
...
Napisał(a)
Witajcie!
Mam pytanie jakie ćwiczenia są najlepsze na ksztaltowanie lydek i pozbycie się boczkow. Przed ciążą wazyłam 56-57kg i nie miałam problemu z boczkami za to rok po porodzie ważę 54-55kg i mam trochę boczków..;) wrociłam od niedawna do swojego sportu capoeiry i mam nadzieje, ze mi pomoże ale jesli ktos zna jakiś dobry sposób to chętnie skorzystam. pozdrawiamm
Mam pytanie jakie ćwiczenia są najlepsze na ksztaltowanie lydek i pozbycie się boczkow. Przed ciążą wazyłam 56-57kg i nie miałam problemu z boczkami za to rok po porodzie ważę 54-55kg i mam trochę boczków..;) wrociłam od niedawna do swojego sportu capoeiry i mam nadzieje, ze mi pomoże ale jesli ktos zna jakiś dobry sposób to chętnie skorzystam. pozdrawiamm
kasiula9capo
...
Napisał(a)
na lydki, wspiecia na palce. Na boczki to bieganie/rower/skakanka itp.
EDIT: Przedewszystkim tez dieta redukcyjna, ale Ty i tak malo wazysz, wiec raczej nie ma czego redukowac.
Zmieniony przez - Riobson w dniu 2009-04-08 15:40:25
EDIT: Przedewszystkim tez dieta redukcyjna, ale Ty i tak malo wazysz, wiec raczej nie ma czego redukowac.
Zmieniony przez - Riobson w dniu 2009-04-08 15:40:25
...
Napisał(a)
to ćwiczenie na łydki wczoraj probowałam a dziś chodzic nie mogę..;/ ale to tylko na plus a na boczki juz znalazłam ale dzięki za porade
kasiula9capo
...
Napisał(a)
oj trzeba trzeba a szczególnie ten rozstep mięsni brzucha..;C ale nikt tu chyba nie ma takiego problemu jak ja ;C
kasiula9capo
...
Napisał(a)
L.wyslanych art 1
L.przeczytanych 9
i ty mówisz ze czytales dziesiątki artykulów
rzatko tu zaglądam do tego działu razem z jakies 4 razy
ale Ty musisz poczytać jeszcze dużo bo wiedzy brak
Zmieniony przez - LYSY595 w dniu 2009-04-24 00:03:25
Zmieniony przez - LYSY595 w dniu 2009-04-24 00:03:55
L.przeczytanych 9
i ty mówisz ze czytales dziesiątki artykulów

rzatko tu zaglądam do tego działu razem z jakies 4 razy

Zmieniony przez - LYSY595 w dniu 2009-04-24 00:03:25
Zmieniony przez - LYSY595 w dniu 2009-04-24 00:03:55
"trzeba żyć szybko i mocno puki sie jest młodym"
...
Napisał(a)
Hehe, LYSY595 - to mozliwe, ilosc moich przeczytanych postow w profilu to zaledwie 25% tego co w rzeczywistosci przeczytalem :) (nie rejstrowalem sie do konca marca a forum czytam juz dosc dlugo). Ale mniejsza o to.
@OP
Zacznij od treningu FBW dla poczatkujacych z podwieszonego posta w tym dziale:
https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących_-_foty_str._12-t359947.html
Dobieraj sobie cwiczenia po posiadany sprzet, Atlas cwiczen jest tu niesamowicie pomocny, cale forum SFD to istna skarbnica jesli chodzi o cwiczenia, ludzie niestety tego nie doceniaja i nie widzac odpowiedz\i w topicach na pierwszej stronie, to znaczy ze nic na ten temat nie ma. Opcja SZUKAJ jest dla nich obca ...
Link do atlasu:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ - znajdziesz tu wszystko czego Ci trzeba.
@kasila9
Cwicz Capoiera, to doskonale aeroby ! Trzymaj diete ! A jesli chodzi o cwiczenia, to samymi lydkami nie spalisz za wiele tluszczu. Cwicz cale cialo, wybieraj cwiczenia angazujace wieksza ilosc miesni.
Jesli popelnilem jakis blad, prosze eksperta o poprawke :)
Pozdrawiam,
D
@OP
Zacznij od treningu FBW dla poczatkujacych z podwieszonego posta w tym dziale:
https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących_-_foty_str._12-t359947.html
Dobieraj sobie cwiczenia po posiadany sprzet, Atlas cwiczen jest tu niesamowicie pomocny, cale forum SFD to istna skarbnica jesli chodzi o cwiczenia, ludzie niestety tego nie doceniaja i nie widzac odpowiedz\i w topicach na pierwszej stronie, to znaczy ze nic na ten temat nie ma. Opcja SZUKAJ jest dla nich obca ...
Link do atlasu:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ - znajdziesz tu wszystko czego Ci trzeba.
@kasila9
Cwicz Capoiera, to doskonale aeroby ! Trzymaj diete ! A jesli chodzi o cwiczenia, to samymi lydkami nie spalisz za wiele tluszczu. Cwicz cale cialo, wybieraj cwiczenia angazujace wieksza ilosc miesni.
Jesli popelnilem jakis blad, prosze eksperta o poprawke :)
Pozdrawiam,
D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!