Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
466
AnonimBS wes sie ogarnij ty to chyba przy towich danych 175cm i 69 kg poinines codziennie pic 3l coli zeby prygarnac pare kilo bo cos sucho. Tak to jest jak dzieciaki z zero pojeciem o diecie chca pogadac o coli
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
466
Sorry , ale jeszce nie bralem dopiero sie przymierzam jak juz cos, a haselka masz fajne na twoim poziomie pewnie. Wejdz na dzial doping tak szczerze od serca , a chlopaki na pewno ci pomoga troche sie ogarnac i przytulic troche miesa bo narazie z twoich danych to raczej kiepsko. A zapomnialem przeciez wolisz cole pozdro
Szacuny
8
Napisanych postów
545
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2926
// dzięki łączeniu coli+zielonej herbaty+piwniczanki z dietą J/NJ poszło -2cm w zalednie kilka dni (tuż pod pępkiem) więc zapowiada się zachęcająco. Moje odczucia po coli - trochę dziwny posmak w gardle po wychyleniu 4 szklanek nie przepijając niczym innym, ale nieźle wpływa na psyche (tzn. nie chce mi się w ogóle patrzeć na słodycze).
Szacuny
8
Napisanych postów
545
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2926
Chyba nie wiesz jak rozróżnić pojęcie sylwetka fitness a kulturysty :)
Co do danych to racja kiepsko było - ale się poprawiłem dziś rano na wadze 68,1kg.
Do do KFC - nie dziękuje już dzisiaj jako 2 posiłek była pizza z dodatkami przepłukiwana colą.
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
466
Aha a ty potrafisz swoim okiem experta rozroznic sylwetke fitness i kulturysty To ty tutaj sie chlopie marnujesz Dobra sluchaj spadam z tego dzialu ale wiecej nie pisz mi swoich madrosci w moich bo tylko zasmiecasz a i tak gowno mi pomogles bo pyt bylo o aero , ale juz nie wazne. Ja potrafie chociaz odroznic chudego zlamasa od normalnego goscia. Ok pij cole i rosnij
Szacuny
0
Napisanych postów
425
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9463
Jeżeli ktos nie ma sumienia zeby pic Cole albo Pepsi to zapraszam do biedronki. Jest tam super woda mineralna o smaku jablkowo-mietowym ma 1g cukrow w 100 ml wiec nie jest zle. A z lodowki wchodzi jak marzenie;]
Szacuny
16
Napisanych postów
1485
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17897
Sporo sportowcow oraz osob bedacych w temacie odzywiania pije cole i nie wymysla jakichs szkodliwych skutkow (w tym koniu), wiec skonczcie juz zalosna polemike.
jak to powiedzial kiedys koniu, w dzisiejszych czasach nawet powietrze jest szkodliwe.