SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Co zjesc ??

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2270

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 842 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4976
Witam
dzisiaj oczywiscie sie wybieram na imprezke :)
i mam pytanie poniewaz swoje dziennie zapotrzebowanie juz spelnilem (dzisiaj dzien treningowy mialem)
Nie pije na imprezie
ale wiadomo okolo 10 godz tam bede wiec tak mysle co by zjesc przed impreza mimo ze juz przekroczylem swoje zapotrzebowanie.
Jakies porady/pomysly?
Pzdr.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 355 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9544
Nie panikuj, przecież jak raz przekroczysz to nic sie nie stanie, a z pustym żołądkiem to też jest **** a nie zabawa. Zjedz posiłek najlepiej bez węglowodanów skoro tak sie boisz przekroczenia, jajecznice, mieso itp. ;]

No Pain, No Gain!

...
Napisał(a)
Początkujący
ja sie nie boje tylko prosze o jakas porade co by tak mniej wiecej zjesc bo ja i tak to spale przez te 10 godz :)
dzieki za cynk zaraz sobie chyba zrobie jajecznice :)
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 3517 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21015
a ja bym dał sporo ww + białko +tłuscz
warto dodac cały posiłek, ponieważ Twoje zapotrzebowanie tego dnia bedzie wieksze -->
tance = zużyta energia

Zmieniony przez - Andrzey w dniu 2008-04-05 18:54:40

sra ta ta ta ta...

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11179 Napisanych postów 52134 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Zrób sobię cycka, ugotuj worek ryżu, poprzyj porządną surówką i polej sobię ryż trochę oliwą
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 547 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2264
A co to za impreza gdzie sie nie pije

A tak na serio, to jak pisze Savi0803, nie ma co panikować...jesteśmy tylko ludźmi...

Miłej biby, nie pobij nikogo

sam nie wiem...

...
Napisał(a)
Początkujący
niemajac czasu zzarlem 4 kluski na parze z sosem ciemnym oraz do tego swiezy sernik ktory zalegal w lodowce
buehehe i tak to spale
Lece na impr. Pzdr dla wszystkich odwdziecze sie jutro sgami
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1373 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 27568
Makaveli17 weź się chłopkau ogarij, to już Twój kolejny durnowaty temat związany z imprezą. Chwalisz się ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 516 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 18189
Imprezowy chłopak. Chodzenie na balety i picie alkoholu sprawi że staniesz się fajniejszy !

szkoda gadać
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 355 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9544
[*]

No Pain, No Gain!

...
Napisał(a)
Początkujący
Doker
Co do tematu to moim celuem bylo dowiedziec sie co byloby korzystnie zjesc przed takim wysilkiem mimo ze juz bilans mam w 100% uzupelniony.
Chwale sie? nie, nic nowego ze mlodziesz tak spedza weekend.
Po prostu sie chcialem dowiedziec i tyle, teraz juz wiem co i jak.

paw
mozna i bez alkogolu

temat do zamkniecia, dziekuje wszystkim za odp
Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tunczyk

Następny temat

Masażer-prośba o odpowiedz

electro
Polecane artykuły