Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Chris Dim mial atak serca!!!

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7862

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2520 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14900

Chris Dim zawodowy zawodnik IFBB, wczorajszego dnia przeszedl atak serca z tego czego doczytalem sie na zagranicznych stronach internetowych, zawodnikowi zostala udzielona natychmiastowa pomoc i tylko dlatego nie skonczylosie to tragicznie, zostal przetransportowany bezposrednio na stol operacyjny i poddany zabiegowi, zawodnikowi grozil paraliz gdyz mial powazny wylew,ale jak (znow powolujac sie na zagraniczne strony) sie okazalo juz porusza wszystkimi konczynami.. Podobno lekarze dawali jemu 10% na przetrwanie operacji ale zdarzyl sie cud i wywinal sie smierci..

Obecnie Dim miewa sie dobrze ma podwyzszone cisnienie ale lekarze robia wszystko zeby je obnizyc...

Trzymamy kciuki za tego zawodnika!

Personal Trainer

It's a BODYBUILDING Thing... You wouldn't understand...

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
masti M.P. w Kulturystyce Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11054 Napisanych postów 31313 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 733984
przeszarzowal i tyle.....
ciekawe co bedzie robil dalej?
mial duzo szczescia ,ze sie z tego wywinal....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2520 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14900
Z tego co wiem Kris Dim ma swoja wlasna silownie wiec bedzie sie zajmowal tym co zwykle treningiem indywidualnym i odcinaniem kuponow z silowni.. o startach juz raczej napewno moze zapomniec...

Personal Trainer

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1430 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16860
Jak spojrzałem na tytuł tematu to mnie zatkało. Dobrze ze wyszedł z tego cało. 3mam kciuki za Niego.

Semper Fidelis.
Wielka Polska na wieki!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 528 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10185
Będzie jak z Colemanem będzie próbował jechać na czysto ale będzie go kusiło i prędzej czy później znowu weźmie koks i pikawa wysiądzie ale coleman co prawda miał poważny problem z nerkami i miał wiele szczęśćia ze dostał nową nerke

Yo, yo mada faka bicz!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 4951 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 58469
Chyba masz na mysli Flexa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
tez mi sie zdaje ze o niego mu chodzilo

co do Chris'a trudno ze tak sie stalo, ale taka moze byc cena w aktualnej zawodowej kulturystyce

oby chociaz wrocil do zdrowia takiego co pozwoli mu normalnie zyc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 528 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10185
Tak tak chodziło mi o Flexa pisałem o Colemanie a myślałem o Flexie

Zmieniony przez - NameNotDis w dniu 2007-06-09 12:19:51

Yo, yo mada faka bicz!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 359 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5220
ja ***ie
trzymam kciuki za dobrego zawodnika
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zobaczymy jak sie sprawa potoczy... mam nadzieje ze nie bedzie to kolejny przypadek.. zejscia.. :/

Personal Trainer

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 293 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4576
Zdrowia zycze.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mr.Olympia 2007 - Przygotowania Zawodników

Następny temat

Rypin 2007 - zawody o Puchar Marszałka Wojewodztwa Kujawsko-Pomosrskiego

Spalanie
Polecane artykuły