Staż treningowy: około 6 miesięcy, ale z przerwami dosyc dlugimi...
Dostępny sprzęt: Drążek, gryf prosty (krótszy i dłuższy

Podam ogólny zarys planu ktory chcial bym zacząć stosować, chciałbym prosić o pomoc w dokładnym dopracowaniu go: Michaila jak i Wodyna lub innych znawoc ale na pomocy tych 2 znawców zależy mi najbardziej :) wiec zwracam sie do was z prosba jezeli macie czas to pomóżcie
Poniedziałek:
Klatka;
Wyciskanie sztangi na płaskiej
Wyciskane sztangi na skosie
Rozpiętki
Triceps:
Wyciskanie francuskie sztangi siedząc
Wyciskanie sztangielki zza głowy
Środa:
Grzbiet:
Unoszenie sztangi do brzucha
Unoszenie końca sztangi w opadzie
Podciaganie podchywtem
Martwy ciąg
Biceps:
Unoszenie sztangi na modlitewniku
"Młotki"
Unoszenie sztangi stojąc
Piątek:
Barki:
Unoszenie sztangielek bokiem w opadzie tułowia
Wyciskanie sztangi sprzed glowy
Zza głowy
Nogi:
Nie mam jak za bardzo ich cwiczyc oprocz przysiadow :(
Do tego chciałbym dorzucić przedramię ale przy cwiczeniach UGIANIE NADGARSTKOW PODCHYWTEM I NACHWYTEM bolą mnie strasznie nadgarski..za duzy ciezar 20 kg ? lol..myslalem o zakupie takich "sciskaczy' czy jak to sie nazywa...ale chyba to lipa?
TO narazie ogolny zarys planu chcial bym zeby ktos kto sie zna dodal jakies cwiczenia ewentualnie zmienil...
Seriami, powtórzeniami oraz ciężarem chciał bym zając się później najpierw ćwiczenia :)
Inne info o mnie:
Wyciskam na ławce poziomej 60kg 2 razy - wiecej nie probowalem bo nie mialem okazji jakos :)
Na modlitewniku ciezarem 25 kg dawalem rade doisc do 8-10 powtorzen..nei wiem jak teraz bo troche mialem przerwe ale cwicze zeby wrocic do tych wyników...Rozpietki zazwyczaj robie ciezarem 7 kg (wystarczy?) i nie jest jakos szczegolnie ciężko...zmienic na 12kg?na skosie serie zazwyczaj robie 40 kilogramową sztangą..45 tez chyba dało by rade:)..martwego ciagu raczej nie ro bilem i maxa nie probowalem ale nie chce przeciazac kregoslupa ;)
To chyba tyle jak jakies inne dane są potrzebne pisać a podam :]
Tak jak wspomniałem wcześniej prosze narazie tylko o poprawe cwiczen oraz dodanie nowych ewentualnie...brzuch bede cwiczyl we wlasnym zakresie..