Siemka!^^ Chce zacząć robić brzuch ale nie wiem ile razy w ciągu tyg go w końcu robić? Bo trener na siłowni stwierdził że brzuch jest bardzo dobrze ukrwiony i może robić go codziennie a na internecie wyczytałem że lepiej 3 razy w tyg, to jak go robić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Można , lecz strasznie obciąża krzyż i może prowadzić do kontuzji pleców , 2 dni / tyg. w szczególności wystarczy
Sog Please.
...
Napisał(a)
potwierdzam, 2 dni w tygodniu, 3 to max. Jak ktoś robi codziennie, to wg. mnie musi mieć okrutne pojęcie o swoim organizmie i doświadczenie na siłowni
...
Napisał(a)
ok chcesz zacząć ale musimy wiedzieć na czym stoisz jaki jest twój poziom tłuszczu. Bo jeśli masz tłuszcz na brzuchu to ćwiczenia nie pomogą. Zresztą święta prawda brzuch robi się w kuchni nieważne jakbyś ćwiczył może on być twardszy ale nie osiągniesz sześciopaka bez odpowiedniej diety.Jeśli już chodzi o trening to codziennie nie rób brzucha bo racja on się szybciej regeneruje ale to jest tylko brzuch on też potrzebuje odpocząć.3 razy w tyg wystarczy.
NAJLEPSZYM SIĘ STAJESZ NIE RODZISZ !!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!