Panowie w sierpniu mam wesele i planuje wejść niebawem na bombę, aby podpracować swoją formę w wersji instant. Wiem, że to nie mądre itd ale taka już padła decyzja. Z powodów osobistych trochę opuściłem siłownię i przy spadku masy, nastąpił również spadek masy mięśniowej, a wzrostu fatu... A teraz czasu zostało co raz mniej.
I moje pytanie ponieważ mam 2x 10 ml enantan TMF, chciałbym wejść z tym jednak chciałbym coś dokupić. Cykl chciałbym zakończyć na przełomie maj/czerwiec. Myślałem o dokupieniu jeszcze jednego flakonu susty, (nigdy nie używałem tego środka). Polecają mi go jednak znajomi.
Zależałoby mi na w miarę możliwym małym zalaniu się, a zbudowaniu dobrej definicji, celem jest poprawa sylwetki nie zostanie mega dzikiem z mega osiągami..
Na koniec cyklu bądź też już po nim planuje wrzucić johimbine, aby dopracować wszystko.
Robilem również badania i o ile wszystko wygląda nie tak źle (Zerknijcie proszę na wyniki czy ostatni odnlok poszedł dobrze. Zaznaczę ze tak niski testosteron był u mnie norma, już gdy badałem się lat temu parę przed jakimikolwiek cyklami).
Martwi mnie trochę ten podwyzszony estradiol. Mam anastrazol w razie wu lecz jak radzili byście go stosować?
Podsumowując:
Co dorzucić do tego enana i jak to rozpisać? Czy ta susta ma sens?
Czy zbijać już ten estradiol czy jednak już w trakcie go kontrolować?
1. WIEK: 30
2. WAGA: 80
3. WZROST:177
4. WYMIARY:
-biceps:37
-klatka:96
-udo:51
-talia:90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7 lat z przerwami
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: cypionat 30 strzałów 250 mg
Enantan 30 strzałów x250 mg
8. TRENING: pushxpullxlegs
9. CEL CYKLU: zmiana definicji/lekka masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 30 strzałów enantan 250 mg
11. POZIOM BF%: około 25
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudniecia
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):1841
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:100
-martwy ciąg:100
-przysiad:100

Zmieniony przez - Narvaniec w dniu 2022-02-12 11:43:11