Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
...
Napisał(a)
prozaiczny temacik a poszlo na noze ... i po co tyle krzyku
Chłopaku, skup sie na ogolnym zwiekszeniu swojej masy miesniowej, a do treningu bicepsow na stale wlacz uginanie ramion ze sztangielkami z supinacją (jak nie wiesz co to, to masz prace domową).

Chłopaku, skup sie na ogolnym zwiekszeniu swojej masy miesniowej, a do treningu bicepsow na stale wlacz uginanie ramion ze sztangielkami z supinacją (jak nie wiesz co to, to masz prace domową).
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
a apropo juz tych bicepsow to czy dobrze jest robic triceps+biceps? tzn robie serie na jedna reke na triceps a potem od razu bez przerwy robie serie na biceps...zmiana reki....reka ladnie puchnie ale czy to wzajemnie ze tak powiem ze nie przeszkadza? czy przez to ze biceps puchnie nie ogranicza sie zakres ruchu tricepsa? kiedys trener mi powiedzial zebym tak robil (od koszykowki ;) ) a co wy sadzicie?
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
Rozumiem ze sie napisalicie, ale szkoda Waszego czasu - opanujcie sie.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
Słuchajcie Mawasha Panowie.
Nie ma o co kopii kruszyć - tym bardziej, że obaj macie racie i ten sam zamysł
Więc podajcie sobie wirtualne łapki i pomagajcie Panowie proszę w trzyamniu porządku, zamiast go burzyć (P.S - liczę na Was)
OFF TOPICC -pozdro Mawashi (podeślij numer tele na maila, bo mnie rąbli fona)
Nie ma o co kopii kruszyć - tym bardziej, że obaj macie racie i ten sam zamysł

Więc podajcie sobie wirtualne łapki i pomagajcie Panowie proszę w trzyamniu porządku, zamiast go burzyć (P.S - liczę na Was)
OFF TOPICC -pozdro Mawashi (podeślij numer tele na maila, bo mnie rąbli fona)

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
Drogi Michail, niepotrzebnie usunąłeś nasze dwa ostatnie posty - bo przecież oba były w przyjaznym tonie i wynikało z nich jasno, że właśnie doszliśmy do porozumienia :)
Niniejszym z mojej strony ściskam łapkę wirtualnie
Niniejszym z mojej strony ściskam łapkę wirtualnie

Bądź jak rekin, k***a!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!