witam mam 64cm w udzie w pasie mam 93cm i nigdzie nie moge znalezc na siebie spodni wszytskie w udzie..:/ powiedzcie gdzie moge kupic sponie ?? gdzie wy kupujecie bo chyba nie tylko ja mam tkai problem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
heh ja nie wiem co ty masz za problem bo normalnie kupisz portki na ten rozmiar pozatym jak cos to mozna zawsze obciac nogaeki troche u krawcowej ja np teraz jak bede do******lal mase to nie bede tak nog pakowal bo chce sie miescic w swoj rozmiar spodni a to jest 82 w pasie i 176 cm czyli 32-32 rozmiar zawsze skracam sobie nogawki o jakies 5-6 cm i jest git
Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
...
Napisał(a)
widze ,ze masz dosc czesty problem
mozesz zaczac inwestowac w bojowki albo dresy
albo poszukac specjalnego sklepu, zalezy gdzie mieszkasz. Kumpel co ma 69 w udzie kupuje dzinsy na zamowienie (ale dosc sporo za nie placi) ja wybralem opcja dresy/bojowki.
pozdro

1
Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
...
Napisał(a)
Tez mam podobny problem (62 cm w udzie), ale 80 w pasie. Taka genetyka bo te uda to zalane nie sa, a wyzej raczej mi trudniej o mase ;) Zazwyczaj kupuje spodnie XXL, w udzie sa ok, ale w pasie tragedia, jakbym mial worek zakladac.
...
Napisał(a)
no własnie tak samo ja wezme w pasie na 105 cm i sa w udzie za ciasne zacze własnie kupowac bojównie nie mam wyjscia:P a powiedz mi gdzie moge kupic pojówki sa dobre sklepy produkujace bojówki czy tylko targ??
1
...
Napisał(a)
nazekacie na masie mialem w udzie 72cm i jakos dawalo rade spodnie dostac 

"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
...
Napisał(a)
ja tam szukam i znajduje szersze spodnie w UNDERGROUND ale nie za szerokie
firmowe spodnie za 450zł z Piera to na mnie pasują, ale te z BIGSTAR itp to krój na mnie kompletnie nie pasuje
firmowe spodnie za 450zł z Piera to na mnie pasują, ale te z BIGSTAR itp to krój na mnie kompletnie nie pasuje
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
miałem podobny problem, ale znalazłem idealne spodnie w cropp'ie i od tej pory zawsze coś tam znajdę:)
...
Napisał(a)
głupoty gadacie 64 cm to jeszcze nie takie duże sam mam większe i dużo mniej w pasie i nie mam problemu z spodniami i to nie żadne dresy.
pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
bo mieszkasz w grecji 

"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
...
Napisał(a)
Suma Otrzym. Głosów
L. wysłanych artykułów 2
L. przecz. artykułów 0
Rejestrowales sie po to zeby zadac to pytanie?
64cm wUdzie to nie tak duzo szczegolnie gdy ma sie tyle w pasie co ty, o spodnie nie problem, kumpel ma ponad 70 i kupuje bez problemu a w pasie ma mniej od ciebie.
pozdro
L. wysłanych artykułów 2
L. przecz. artykułów 0
Rejestrowales sie po to zeby zadac to pytanie?
64cm wUdzie to nie tak duzo szczegolnie gdy ma sie tyle w pasie co ty, o spodnie nie problem, kumpel ma ponad 70 i kupuje bez problemu a w pasie ma mniej od ciebie.
pozdro
1
...
Napisał(a)
Zależy też napewno dużo od wzrostu, ja mam 65 w udzie i 85 w pasie wzrost 175 i znajduje gacie bez większych problemów ale planuje 70 w udzie i myśle, że wtedy zaczną się kłopoty :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
!! Instruktor Kulturystyki Poszukiwany !!
Następny temat