SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

51 dni efekty a6W

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 92326

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 14 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 119

Zanim zabrałem się za A6W szukałem w sieci zdjęć z efektami po ćwiczeniach - niestety mało kto prowadził dziennik fotograficzny.

Postanowiłem, że będę dokumentował sam.

I tak na początku w pasie miałem 106 obecnie 90 cm

Do 36 dnia prowadziłem redukcję - następnie wprowadziłem ćwiczenia z wolnymi obciążeniami. A6W - zrobiłem kompletne.

Dzień pierwszy to około 3 letni staż w Mc'D - już nigdy tam nię wrócę . Pozdrawiam

Zmieniony przez - piom w dniu 2010-08-12 14:37:14
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1250 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 10562
Mc Donnalds jest bardzo dobry na masę :D
Efekty fajne, jaka aktualna waga?? Czy podczas redukcji robiłeś też aeroby?? Moim zdaniem dałoby się osiągnąć więcej... Ale jest i tak spoko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 51295
daj szersze info o sobie - czytaj regulamin działu

większe zdjęcia

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 192 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7507
spoko wygląda ale duze foty by sie przydały, tez pytam o Aeroby i diete jak to wygladalo ale szczerze ! :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 14 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 119
Fakt waga 106 startowa, obecnie 94.

Dorzuciłem rower naprzemiennie z rolkami.

Ciekawostką jest jeszcze że miałem ciśnienie krwi 170 oraz tachykardię w ciągu dnia - obecnie 110 do 120

Odnośnie diety - kurczak, indyk , oliwa, trochę warzyw ale obrzydły mi z czasem. Wykluczyłem węgle na próbę i nawet nieźle się czułem

Zmieniony przez - piom w dniu 2010-08-12 14:47:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
codziennie aero ? po ile min ? jakas dietka czy sam trening i malo jedzenia ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1250 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 10562
jednym słowem sport to zdrowie ;)
Dobrze że pamiętałeś o aerobach. Jednak moim zdaniem bieganie njlepsze - 30minut biegu 3x tygodniowo i waga ładnie spada na redukcji. A nawet 2x tygodniowo by starczyło.
Aeroby, przerzucenie na produkty o mniejszym poziomie złego cholesterolu i utrata wagi zawsze korzystnie wpływa na ciśnienie krwi :)
A jak już masz mniejsze ciśnienie to mozesz śmiało zastosować kawę i zieloną herbate jako wspomagacz w spalaniu tłuszczu. Albo kupić jakiś typowy spalacz w formie suplementu

Zmieniony przez - Matat w dniu 2010-08-12 14:49:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
bedą duze foty ? bardzo chciałbym zobaczyć :D szczególnie przodem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Teraz muszę złapać "pozytywnej masy"
Przy wzroście 191 cm i wadze ponad 100 z takim brzuszyskiem kręgosłup dostał mocno - póki pleców nie wzmocnie nie pobiegam ;/

Wrzucę coś większego innym razem - dziś trochę pracy mam

Zmieniony przez - piom w dniu 2010-08-12 14:55:38
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wzrost podobny do mnie... Waga też ale plecy to ja mam raczej mocniejsze :)
Mogłes od razu się brać za ćwiczenia na wolnych ciężarach. 3x tygodniowo siłownia, 3x tygodniowow aeroby, dieta redukcyjna z duzą ilością białka i już byś miał nieco wieksza siłe i wzmocnione plecki. A wszystko to przy jednoczesnej utracie tłuszczu.
Mój kumpel tak robił, zaczął ze mną ćwiczyć. Pomogłem mu z dietą low carb. W 5 miesięcy zrzucił 25kg, na klatkę na serie z 60kg skoczył na 80-85, barki z 40 na sztandze teraz jedzie 60. trochę ramiona mu słabo idą ale nie da się być dobrym we wszystkim :p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

1 dzień
Nowy temat Wyślij odpowiedź
nutloveb