Mam pytanie odnoscie 2 treningow dziennie.Moj starz to okolo 1,5 roku,naturalnie odpowiednia dieta,celem jest nabranie masy.Problem polega na tym,ze trenujac 2 razy dziennie nie bede mijał się z celem czyli nabraniem masy.Oraz jezli trenowac 2 razy dziennie to w jaki sposób?Obecnie dysponuje nieograniczona lizcba czasu.Z gory dziekuje za odpowiedz.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No dobra, a co myślicie o takiej wersji:
Koło południa FBW, pod wieczór przysiady, podciągnięcia, dipsy (po 3 serie każdego). Nie jakieś ostre katowanie, tylko z kwadransik "dla przypomnienia". I tak co drugi dzień (na przemian z aerobami).
Koło południa FBW, pod wieczór przysiady, podciągnięcia, dipsy (po 3 serie każdego). Nie jakieś ostre katowanie, tylko z kwadransik "dla przypomnienia". I tak co drugi dzień (na przemian z aerobami).
...
Napisał(a)
"Do zajechania jeden krok", myślę, że jest to za dużo jak na zwykłego, nie popijającego tymbarków ćwiczącego. Już lepiej rozbij to na kilka dni, no chyba, że chcesz tak jechać cały tydzień ? :>
Mięśnie nie rosną od samych treningów przecież.
Mięśnie nie rosną od samych treningów przecież.
Projektowanie i tworzenie stron internetowych http://www.darkred.pl
...
Napisał(a)
Uważam że jezeli nie jesteś wyczynowcem a sadze ze nie jestes to daj sobie spokój z dwoma treningami w ciągu dnia. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
spoko mozna robic 2 treningi dziennie ale z tym ze jeden jest z zelastwem a drugi bez czyli jakies aeroby,bieganie ,sporty walki,itp. robienie np. klatki rano a tricepsu wieczorem mija sie z celem, tylko gorzej rozgrany bedzies do tricepsu
...
Napisał(a)
Trening podwójdnie dzielony wygląda tak, że jeśli masz np. zrobić klatkę i bicepsy to rano robisz mniejszą partię a wieczorem większą. Daje to możliwość większej koncentracji bo skupiamy się tylko na wybranej grupie mięśniowej.
...
Napisał(a)
jakby w twoim stazu nie bylo przecinka to bysmy mogli porozmawiac o 2 treningach dziennie
-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
gdzie z 1,5 rocznym stażem w te wąskie drzwi ?? 

Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
...
Napisał(a)
Ja osobiscie sprawdzałem taką formę treningu i jednym słowem ci odpowiem
nie polecam
nie polecam
...
Napisał(a)
z wiekszym stazem mozna sie bawic, w innym wypadku nie jest to dobre, sensowne ani potrzebne.
Ja testowalem i efekty byly dobre,
Zalezy wiele od rozkladu treningu ich rodzaju, intensywnosci,
odzywiania itp itd...
Ja testowalem i efekty byly dobre,
Zalezy wiele od rozkladu treningu ich rodzaju, intensywnosci,
odzywiania itp itd...
...
Napisał(a)
ODPUŚC 2 x dziennie.
ZAPRASZAM:
GRUPA III - "Masowa"
[https://www.sfd.pl/temat246412/]
Skupiać będzie osoby mające za soba minimum 9-12 miesięcy SYSTEMATYCZNYCH I PRZEMYŚLANYCH treningów.
Celem zajęć w tej grupie będzie:
-budowa NA LATO sylwetki o maksymalnie dużych gabarytach (adekwatnie do indywidualnych możliwości), przy
jednoczesnej wysokiej jakości umięśnienia
UKŁAD CYKLI GRUPY III
Tygodnie 1 - 5 - Budowa masy mięśniowej
Tygodnie 6 - 10 - Gęstość umięśnienia
Tydzień 11 - Regeneracja
Tygodnie 12 - 16 - Definicja umięśnienia
ZAPRASZAM:
GRUPA III - "Masowa"
[https://www.sfd.pl/temat246412/]
Skupiać będzie osoby mające za soba minimum 9-12 miesięcy SYSTEMATYCZNYCH I PRZEMYŚLANYCH treningów.
Celem zajęć w tej grupie będzie:
-budowa NA LATO sylwetki o maksymalnie dużych gabarytach (adekwatnie do indywidualnych możliwości), przy
jednoczesnej wysokiej jakości umięśnienia
UKŁAD CYKLI GRUPY III
Tygodnie 1 - 5 - Budowa masy mięśniowej
Tygodnie 6 - 10 - Gęstość umięśnienia
Tydzień 11 - Regeneracja
Tygodnie 12 - 16 - Definicja umięśnienia
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
Jeśli rano mam tylko 40 min zdaże zrobić np. nogi, wieczorem mam kolejne 40 min i wepchne barki, trening 2 razy dziennie, ktory normalnie robilbym na jednej seji, z braku zorganizowania dlugiej przerwy rozbity.
To chyba nic nie bedzie? Mylę się?
To chyba nic nie bedzie? Mylę się?
"-Co robisz w sylwestra?"
"-Klatę i biceps."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czy mozna zrobic sile przy duzej ilosc powtorzen?
Następny temat