Szacuny
3
Napisanych postów
131
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3320
ławka i wolne ciężary (sztanga, hantle) lepiej rozwijają na mase, a na atlasie to można rzeźbić się itp. Poza tym atlas dla początkujących jest lepszy bo wyrabia technike
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18798
Mnie atlasy denerwuja . Jak moge to robie wolnymi . Atlasow i innych maszyn uzywam wtedy kiedy nie jestem w stanie podniesc masy swojego ciala 10-12 razy , nie ma cwiczenia na dana drupe miesniowa i praktycznie cale nogi robie na maszynach.
A tak osobiscie to wolne ciezary daja mi wieksza sadyfakcje .
Ten kto to wie k*********życie upstrzone jak gołębim gównem bulwar zrobi tak jak ja , pójdzie własną drogą .Prócz cienia nie ma ze mną nikogo.
" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
91090
1-piszesz totalne brednie:"Poza tym atlas dla początkujących jest lepszy bo wyrabia technike "
2-nie jesteś moim ojcem-gdyby mi pierwszy nr wyszedł to Ty mogłbyś być moim,ale byłbys wtedy kulturalniejszy...
3-Twój ton jest o wiele gorszy od mojego.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail-Moderator Działów:"Trening" & "Dla zupełnie zielonych" & "Z archiwum kulturystyki"
Szacuny
51
Napisanych postów
5468
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
30199
wolne ciezary angazuja miesnie tzw 'stabilizujace'-atlas nie pomaga w technice, gdyz tor ruchu jest jeden i ustalony dla wszystkich- a co z indywidualnymi parametrami jak np. dlugosc rak? nic tak nie uczy wiec techniki jak wolny ciezar-atlasy w kulturystyce wogole nie sa raczej przydatne- fitness tak- co innego wyciagi- nie mylic...
Szacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Size ma rację.wyciskanie na skośnej ławce zaczynałem na maszynie ,to chyba maszyna Smitha/sztanga na prowadnicach/.Potem zacząłem robic skosy na wolnej sztandze i jakos przez pierwsze dni nie mogłem wyciskając utrzymać jej
w pionie.Chociaż na plus maszyny jest to że biorę wieksze ciężary maszyna 80 kg,wolna sztanga 60 kg /mowa o wyciskaniu na skośnej ławce/
Szacuny
3
Napisanych postów
131
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3320
michail jak stwierdziles ze moglbys byc moim ojcem, nonsens w wieku 8 lat (bo tyle jestes starszyu ode mnie) a jak chcesz juz mnie zdolowac to wiedz ze jedynie co Ci w zyciu wyszlo dobrze to wlosy, widzialem w dziale "Nasze zdjęcia"