Witam wszystkich w moim dzienniku. Chcę się z Wami dzielić moją redukcją,którą przeprowadzam pod okiem Marcina aka BodyLine Moim celem jest przedział 10-12 % BF - założyłem sobie na to 16 tyg. Oczywiście chcę stracić jak najmniej mięsa...Dlatego "aż" 16 tyg. Spis Treści : 1. Trochę info o mnie 2. Aktualne fotki 3. Dieta 4. Trening - najbliższe 5 [...]
„Nie gardź sobą, że przegrałeś bitwę. Trzeba znacznej siły, by się zapędzić aż tam, gdzie bitwy się przegrywa." Henryk Elzenberg „Nie jest trudno pokonać w walce byka. Nawet 800 - kilogramowego. Istnieje jednak jeden warunek - nie można się go bać". Masutatsu Oyama Witam! Mam na imię Marta i przez trzy miesiące będę prowadzić test [...]
B~45g (ok 210g kuraka) T-4g (zależy od sera i jego ilości) WW-w zależności od ilości WASA ~5g 1 kanapka (średnio) Użyć można dosłownie wszystkiego (z majonezem light dobrze smakuje) Od razu co do IG i przetworzenia pieczywa WASA IMO sam stosuje raz na jakiś czas, poza BodyLine polecał z pełna odpowiedzialnością jako dobrej jakości źródło WW [...]
BodyLine, właśnie się miałem Ciebie spytać o pieczywo Wasa. Bo mnie się wydaje, że to produkt wysoko przetworzony. Czy to nie przeszkadza? Czy zwykłe pieczywo żytnie pełnoziarniste nie jest lepsze?
Wafle ryżowe? Błagam... Edit: Wasa -> osobiście nie jem, ale niekwestionowany ekspert na forum, jakim jest BodyLine, poleca Tylko musi to być Wasa pełnoziarnista - "3 zboża" czy coś w tym stylu Zmieniony przez - meraviglia w dniu 2009-05-03 15:42:31
Wasa pełnoziarnista 100%,jest moim zdaniem,sprawdzone w praktyce,dobrym źródłem węgli złożonych,a i smakuje całkiem dobrze.Jest kilka rodzaji na rynku takiego pieczywa,tylko trzeba dobrze wczytywać się w etykiety. Łukasz,ale Ty masz taką masę mięśniową,jakiej wielu z nas nie osiągnie.Trochę inaczej u Ciebie wygląda zapotrzebowanie. Zmieniony przez [...]
M@ju,przede wszystkim nie daj się zwariować.Masz świetną figurę,której lepszą jakość da lekka,dobrze zbilansowana,wcale nie restrykcyjna dieta i systematyczny wysiłek fizyczny.Poziom tkanki tłuszczowej jest nieszczególnie wysoki,przy ładnym tonusie mięśni i szczerze mówiąc,wiele dziewczyn z tego forum może Ci pozazdrościć.Zamieszczam przykładowy [...]
5 wskazówek na temat przygotowania posiłków: 1.Gotuj,piecz,grilluj nie dodając żadnych kalorii (smaż na teflonie lub np. na PAM’ie) 2.Węglowodany waż przed przygotowaniem,białka-po sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem [...]
5 wskazówek na temat przygotowania posiłków: 1.Gotuj,piecz,grilluj nie dodając żadnych kalorii (smaż na teflonie lub np. na PAM’ie) 2.Węglowodany waż przed przygotowaniem,białka-po sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem [...]
Wyrzuć żółty ser i smalec z diety.Lepiej bilansuj ilość białek i żółtek w posiłku. 1. moge dodać pieczywo żytnie Wasa do sniadania ? 1 kromka ma 6 gram węgli Jeśli spełnisz warunki o których pisałem,zdecydowanie tak! 2. możecie mi napisać po krótce jak zmieni się moja dieta podczas dnia ładownia ? można przyjmować cukry proste ? czy lepiej [...]
E tam...Przy Twojej masie 50mg propa nawet nie poczujesz.A jest to jeden z najmniej łapiących retencję estrów testa,łącząc z winem,które pięknie "wysusza",nie powinieneś mieć problemów z estrogenami,choć jak zauważył Nord,z pewnością masz tendencje.Moim zdaniem optymalny cykl,sam podałeś w pierwszym poście.Wyrzuciłbym z niego tylko NPP,a [...]
bułek nie jem tylko chleb białkowy inne ma BTW, majonez jest az raz do markreli to az takie straszne? a co zamiast jogurtu naturalnego wtedy mozna uzyc? (i co jest w nim zlego?) Wydawało mi się,że zamieszczając swój sposób odżywiania,oczekujesz poprawek a nie przyzwolenia na jedzenie badziewia.W poważnie rozpisanej diecie redukcyjnej nie ma [...]
Dużo nauki przed Tobą.Czytaj posty podwieszone. Źródła pokarmowe: Źródła białek (możesz używać zamiennie): 1.Chude mięsa (pierś z kurczaka,indyka,chuda wołowina,cielęcina) 2.Jaja 3.Ryby 4.Chudy,kwasowy twaróg 5.Odżywka białkowa Źródła węglowodanów: 1.Ryż (różne rodzaje) 2.Kasza gryczana 3.Płatki [...]
Źródła węglowodanów: 1.Ryż brązowy 70/100g 2.Kasza gryczana 70g/100g 3.Płatki owsiane 61g/100g 4.Pieczywo chrupkie,pełnoziarniste np.WASA 74g/100g 5.Ziemniaki 17g/100g 6.Owoce(jeśli je zjadamy to do śniadania i po wysiłku)5-20g/100g 7.Warzywa 3/12g/100g z rozpiski bodyline'a http://www.sfd.pl/SFD-mamy_problem!-t408388-s2.html ja chleba jem [...]
Dam Ci kilka wskazówek. 5 wskazówek na temat przygotowania posiłków: 1.Gotuj,piecz,grilluj nie dodając żadnych kalorii (smaż na teflonie lub np. na PAM’ie) 2.Węglowodany waż przed przygotowaniem,białka-po sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z [...]