SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

olimp T 100 opinie

  • Jaki Booster TTestosteronu 2011??

    Post
    Odżywki i suplementy

    dzięki koledzy za opinie:) będą bardzo przydatne przy wyborze następnego.... teraz kupiłem OLIMP T-100 DAA - zobaczymy czy coś to warte:)

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 3766 Data: 2011-04-28 13:39:05 Liczba szacunów: 0
  • Booster

    Post
    Odżywki i suplementy

    Olimp T-100 LTD Edition ma też całkiem fajne opinie.... czego oczekuje ? lepszych efektów... mogę taki środek normalnie połączyć razem z cm3, clenburexinem , Cytrulina ??

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 514 Data: 2017-03-20 21:52:49 Liczba szacunów: 0
  • Dieta na MASE!! Zapotrzebowanie 4000kcal i problem!

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Witam! Troche pozmieniałem swoją dietę i posluchałem Waszej rady ;) obniżyłem kalorie i stopniowo będe je podnosił. Proszę teraz o sprawdzenie mojej diety i opinie Wszystkie pokarmy które uwzględniłem w diecie chętnie spożywam :) Pozdrawiam Dieta cud Założenie: 2.4g B/kg, 6g WW/kg, 1.8g T/kg I posiłek * Płatki owsiane 50g – 5.9g B, 34.5g

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 4297 Data: 2010-01-01 14:47:00 Liczba szacunów: 0
  • T-100 HARDCORE - KRÓL JEST TYLKO JEDEN!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    jonas93 chyba sprawa wygląda następująco: DAA nie jest dostępne w takiej dawce bądź w ogóle w niektórych krajach UE i dlatego firma Olimp zdecydowała się na ujednolicenie składu w taki sposób żeby nie było potrzeby produkowania osobnych T-100 na dwa rynki, zagraniczny i polski co nie oznacza że ten skład będzie lepszy, ale poczekajmy na jakieś opin

    Odpowiedzi: 124 Ilość wyświetleń: 17196 Data: 2014-04-03 14:21:36 Liczba szacunów: 0
  • wykoncze sie

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    Waze 76 kg, wzrost 176 cm, wiek 19 lat. CEL MASA MASA. Obliczylem btw i zapotrzebowanie kcal . Pracuje od domu 300 km wiec musze sie sam karmic. Codziennie jem pol kg piersi z kurczaka (na oliwie), jajecznica 4 jajka , bolki razowe 8 sztuk , pomidora, ogorka , ser bialy 150g , ryz lub kasza z wazywami 100 g , makaron 100 g, rodzynki 100 g, wafle

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1401 Data: 2012-04-27 21:23:08 Liczba szacunów: 0
  • Jak to wkońcu jest z dostępnością prawdziwych testoboosterów w Polsce ?

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    http://www.sfd.pl/Niebezpieczny_Tribulus%2C_zgony%2C_rak_%2Cmartwica_tkanek%2C-t1060321.html http://www.olimp-supplements.com/?p=6&m=2&id=1091&r=1 Opinie o T-100 masz w dziale z opiniami

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1358 Data: 2015-03-13 20:19:51 Liczba szacunów: 0
  • *** Hardkorowy - NIEHORMONALNY - zestaw suplementów!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Siema, pytanie kieruje do solarosa jako autora tematu i wkręconego w temat - solaros co myslisz o zestawie: T-Bol x 2 Prometheus Rising MAN x 1 Blue Up Stim Free x 2 Lean FX x 1 MZB Olimp ile dusza zapragnie wszystkie te rzeczy już mam, zanim "eksperci" zaczniecie nadawać, że zmarnowałem pieniądze zaznaczam - fartownie te gadżety nie kos

    Odpowiedzi: 543 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-09-24 14:42:17 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj poprawisz swoja DIETE

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    co to ja sie nie na kombinuje.. pier wpadlem na pomysl aby wywalic wszystki gainery itd i tylko uzupelniac aminokwasy.. jendakze jak naazie obmyslilem to tak: prosze o poprawe i opinie lub czego brak/nadmiar i czy to bedzie do mnie pasowalo ;p Wedle liczenia .. mam 70kg.. fakt nie odliczyłem masy tluszczu.. ale g redukuje i zanim zaczne to będzie g

    Odpowiedzi: 3049 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-12-13 17:58:04 Liczba szacunów: 0
  • SPALACZE/REDUKCJA: topik konsultacyjno-informacyjny

    Post
    Odżywki i suplementy

    APYTANIA / OPIS PROBLEMU: Witam, poszukuję solidnego spalacza, oczywiście w rozsądnej cenie;). Mam jednak pewne zastrzeżenie. Kilka miesięcy temu stosowałem thermo stim firmy olimp, przez około 3 miesiące(2-3 tabletki przed treningiem). Wszystko szło według planu, jednak w pewnym momencie organizm zaczął źle reagować na ten środek. Miałem stany lęk

    Odpowiedzi: 2512 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-23 18:24:28 Liczba szacunów: 0
  • Dieta do oceny.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Posiłek 1 (~7:00) Mleko 2% - 450 ml Płatki śniadaniowe Frutina - 80g Twaróg chudy - 50g 2 jajka gotowane - 120g Rodzynki - 20g Oliwa z oliwek - 10 ml Na śniadanie dałbym z tych produktów: płatki ale owsiane, mleko, rodzynki oraz jajka. B: 39 WW: 99 T: 27 / 800 kcal Posiłek 2 (~10:00-11:00) Chleb razowy lub biały - 100g/razowy Szynka drob

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 848 Data: 2007-02-23 16:48:28 Liczba szacunów: 0
  • Redukcja na lato

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Chyba wszystkie poprawki wprowadziłem, chyba ze komus sie jeszcze cos nie podoba to prosze o opinie;) Mam jedynie pytanie czy tabletek moge tyle brac, mianowicie: Vigor Complete, Betabronz Active, Thermo Speed Extreme?? Waga 77 Wiek 21 Wzrost 192 ZAPOTRZEBOWANIE OGOLNIE NA KILOGRAM MASY CIALA KALORIE 2102,4 BIAŁKO 154 2,0 TŁUSZCZ

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1713 Data: 2007-06-25 22:40:45 Liczba szacunów: 0
  • Redukcja na lato

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Chyba wszystkie poprawki wprowadziłem, chyba ze komus sie jeszcze cos nie podoba to prosze o opinie;) Mam jedynie pytanie czy tabletek moge tyle brac, mianowicie: Vigor Complete, Betabronz Active, Thermo Speed Extreme?? Waga 77 Wiek 21 Wzrost 192 ZAPOTRZEBOWANIE OGOLNIE NA KILOGRAM MASY CIALA KALORIE 2102,4 BIAŁKO 154 2,0 TŁUSZCZE 77 1,0

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1713 Data: 2007-06-26 12:17:46 Liczba szacunów: 0
  • Dieta masowa - wskazówki mile widziane

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Przez dłuższy czas stosowałem tzw. diętę intuicyjną czyli starałem się jeść jak najlepiej wzorując się na poprzedniej diecie. Wreszcie doszedłem do wniosku że jest to bez sensu, gdyż waga stoi w miejscu. Napisałem dietę którą mam zamiar stosować przy suplementacji Kre-Alkalyn 2500 Olimpa, a braki w diecie uzupełniłem gainerem(bulkiem). Czekam na o

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1489 Data: 2007-06-24 16:24:46 Liczba szacunów: 0
  • Dieta do oceny.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Witam ponownie! Oceńcie teraz po wprowadzonych poprawkach. Założenia: Białko 2g/kg - 80 x 2 - 160g = 640 kcal Węglowodany 5g/kg - 80 x 5 - 400g = 1600 kcal Tłuszcze 1,2/kg - 80 x 1,2 - 96g = 864 kcal W sumie ~3100 kcal. Posiłek 1 (~7:00) Mleko 2% - 450 ml Płatki śniadaniowe Frutina - 80g Twaróg chudy - 50g 2 jajka gotowane - 120g Rodzynki - 20g Oli

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 848 Data: 2007-02-23 10:12:39 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj poprawisz swoja DIETE

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    przed głównymi posiłkami BCAA-multipower przed treningiem i po Białko 100%-multipower po treningu HMB -biogenix - po treningu i na noc L-karnityna -Activita 600x2 przed treningiem Vita-min-olimp po głownym posiłku Od tygodnia wino,teraz wchodzę na piramide-mam 400tabs Dzięki za zainterswanie moim tematem , czekam na odpowiedzi.Pozdrawiam

    Odpowiedzi: 3049 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-02-23 23:21:27 Liczba szacunów: 0