[...] więc było to możliwe). Zazdroszczę tym, na których to dobrze działa. No jakbyś o mnie pisał %-) też miałem 3 podejścia do provi, ostatnie też z andro. Doszedłem do 100 mg ed. Estro nawet jak nam 3-4x norma to nie widzę różnicy, nawet wody nie ciągnę. Dopiero przy bardzo dużym to mi piszczele puchną jak chodzę. Mastera brałem raz 400mg [...]
[...] więc było to możliwe). Zazdroszczę tym, na których to dobrze działa. No jakbyś o mnie pisał %-) też miałem 3 podejścia do provi, ostatnie też z andro. Doszedłem do 100 mg ed. Estro nawet jak nam 3-4x norma to nie widzę różnicy, nawet wody nie ciągnę. Dopiero przy bardzo dużym to mi piszczele puchną jak chodzę. Mastera brałem raz 400mg [...]
[...] więc było to możliwe). Zazdroszczę tym, na których to dobrze działa. No jakbyś o mnie pisał %-) też miałem 3 podejścia do provi, ostatnie też z andro. Doszedłem do 100 mg ed. Estro nawet jak nam 3-4x norma to nie widzę różnicy, nawet wody nie ciągnę. Dopiero przy bardzo dużym to mi piszczele puchną jak chodzę. Mastera brałem raz 400mg [...]
[...] do lodówki na dobe.Na drugi dzien pakuje do sloja tylko tych słojów do kilkanaście robie.Ciasno upycham zalewam odrobiną wody i do piekarnika.Ustawiam tak by sloje mialy ok 100 stopni .Pierwszy raz na 1.5 godziny.Po chlodzeniu do lodowki.Na drugi czien 1 godz i na trzeci dzien 1 godz.Tak spasteryzowany slok moze stać latami.U mnie max 2 tyg :) [...]
Dzisiaj wszedł makaron z zielonego groszku z mięsem i psianką podłużną. Powiem wam, że całkiem ma przyjemne makro - 22 g białka na 100 gram (no i błonnika też nawet sporo). Ja mam wadę -2 i bez okularów ćwiczyłem MMA. Dystans jest bliski, ale jak był czas na łyk wody i potem powrót do partnera do ćwiczeń to bywało, że chłopa nie mogłem znaleźć XD [...]
Paula - aż ciężko przepis napisać, bo robisz właściwie jak chcesz i z czego chcesz. Jedyne co pewne to 18 g soli na 1 kg mięsa, 100 ml wody i 1-2 łyżki żelatyny. Pierwszy raz robiłam z udek kurczaczych i dałam jeszcze 2 ząbki czosnku i 2 łyżeczki przypraw ogółem (głównie majeranek, cząber, tymianek). Drugą robiłam już z udek, polędwiczek z indyka [...]
[...] mega prozdrowotni. Nie mówię też że trzeba nawalać od ciut ciut i się rozwalić. Ale Ciebie już to nie męczy to gadanie w necie i social? Chodzi mi o: -progress w kat 100+ na dawkach jakie wspomniałem wyżej -schodzenie i odbloki bo tak zdrowo i tak powinno się robić bo wtedy najlepsze progresy się robi... Zszedłem na jakiś czas na 250mg [...]
[...] Od niedawna sie przezucilem i co zauwazylem: Jest znacznie mniejsza wagowo, dla przykladu ta sama objetosc swojskiej 200g a marketowej 300. Zastanawiam sie czy te dodatkowe 100g to przypadkiem nie z soli, wody, cukru czy czym oni to pompuja... Na posilek szykue 200g kury z zagrodowej a marketowej wciagalem 300 bez jekniecia. Walorow smakowych [...]
Nie lubie takiej owsianki wodnistej, jak robie to ok 100 ml wody na około 25-40 g odzywki w zależności od dnia, z tym że owsianka już namoczona wcześniej to nie ciągnie już białka.
Kuba ty chyba kojarzysz Waltera? (tego od aut) on ten pudding też sobie podjadał na redu bezkarnie bo myslał ze to tam na 100g prochu takie makro a nie ze po przygotowaniu :D dawał na porcje po 100g i zajadał na noc jak było ssanie :D czasem po 2 porcje wiec jakieś 120-130g wegla miał w gratisie %-) Tak kojarzę, no to grubo sobie poleciał - [...]
[...] zdecydować o zawieszeniu startu do czasu uregulowania tej sprawy. Progres w budowaniu jakiś widać, a dodatkowo jestem uparty, potrafię trzymać michę i reżim treningowy na 100%. Czyli powinno się udać ;-). Jeżeli ktoś ma ochotę, żeby prześledzić moją dotychczasową walkę o sylwetkę to zapraszam do poprzedniego dziennika w dziale 35+, który [...]
chlebek z takich składników powstał Składniki 250 g mąki gryczanej 150 g mąki jaglanej 100 g skrobi ziemniaczanej 2 łyżek nasion u mnie mix 2 łyżki mielonego siemienia lnianego 1 paczka suszonych drożdży 1 łyżka cukru 1 spora łyżeczka soli 550-650 ml ciepłej wody
chlebek z takich składników powstał Składniki 250 g mąki gryczanej 150 g mąki jaglanej 100 g skrobi ziemniaczanej 2 łyżek nasion u mnie mix 2 łyżki mielonego siemienia lnianego 1 paczka suszonych drożdży 1 łyżka cukru 1 spora łyżeczka soli 550-650 ml ciepłej wody Fajny przepis. jeszcze powiedz w jakiej temperaturze i ile czasu piekłaś. [...]
[...] małe placuszki Bardzo krótki na patelni, żeby nie wyschły za mocno! Krem kokosowy 150g skyr naturalny 50g twaróg chudy łyżka jogurtu nat 12g budyniu mleko 15 mln woda 100-130mln erytrytol – ilość według uznania wiórki kokosowe 15g aromat waniliowy 2-3 kropelki Wodę zagotuj, budyń rozmieszaj w minimalnej ilości mleka, wlej do wrzątku i [...]
[...] Start: 14.IX.2015 Czas trwania:~25-30tygodni Cel: masa Nic innego nie napiszę,jak to samo co rok temu: Jak dobije do 100kg przy %bf <15% - będę mega zadowolony. Jeśli nie to wezmę to co życie da. Nie chcę się blokować trzymając się wygórowanych liczb. Jeśli chodzi o poziom tkanki [...]
[...] wrzucamy w fat mamy 170/375/105 przestalo podlewac woda, nabicie zostalo, masa idzie jest fajnie, waga poszla, robi sie zastoj czas dodac kalorii i teraz no podbijamy te 100-200kcal i teraz podbic to calosciowo? Czy w sam fat? no bo patrzac przeciez przy 425g fatu zalewalo woda to jak teraz dodamy rowniez bedzie, no ale tak lecac samym fatem [...]
[...] zayebiście czułem najszersze :-) Ogólnie dzień znowu z dupy, chyba znalazłem przyczynę ale zobaczę, czy jutro też taki będzie. Miska: 1) Tosty z polędwicą w passacie + sok 100% https://zapodaj.net/images/ff9427839f8d7.jpg 2) Omlet jaglany trening 3) Kleik ryżowy z owsianymi, otrębami, kukurydzianymi i banenem + WPC 4) Ryż z kurą i awokado + [...]
[...] :D Efekty były różne ale zazwyczaj w miarę zadawalające. Obecnie moim mentorem jest wspomniany wcześniej Luki (Łukasz Modzelewski) z którym sobie razem działamy już na 100%, choć nie powiem wcześniej też nie jeden raz dostawałem bardzo pomocne rady od Łukasza, słuchałem się tego co mówi, proponuje i efekt był bardzo dobry. Cel -->> Masa... [...]
Czyli mam np 100g zakwasu to mam dzien wczesniej dodać 100g maki i 100 g wody, męczę bo mistrzem gotowania nie jestem, u mnie to jak w przepisie się ma zgadzać. Nie mam tego kulinarnego wyczucia %-)
Czyli mam np 100g zakwasu to mam dzien wczesniej dodać 100g maki i 100 g wody, męczę bo mistrzem gotowania nie jestem, u mnie to jak w przepisie się ma zgadzać. Nie mam tego kulinarnego wyczucia %-) Masz filma do pomocy ;-) https://www.youtube.com/watch?v=QlBnKW7Kyzc