Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

BIAŁKO W PROSZKU JAK MAM TO BRAC ???

SFD

Wysłana - 12 grudnia 2002 00:12    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez KAIN z działu 'Odżywianie'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

ELLO kupiłem 2 kilo białka w proszku za 40 od znajomego z siłki jak mm to brac (posypywac ziemniaki tym białkiem) ??? napiszcie mi i jeszcze jedno kupiłem TOP MASS na http://www.sportatut.com.pl/ czy to dobry zakup jak na 1 raz jak mam to tez brac wy sie znacie wiec czekam na odpowiedzi jestem zapalony i cwicze w domu teraz dopiero kupielm jakas odżywke mam sztanke 35 kilo i sztangielki 5 kilowe na biceps mam 175 wzrostu i waze 59 kilo cwicze tylko na klatke i chce przybrac na masie !!! ODPISUJCIE NA ALL PYTANIA DZIEKUWA LEGA PANY !

odpisujcie po to jest forum

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 grudnia 2002 00:20 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 12 grudnia 2002 00:20    Edytuj Cytuj
Bardzo dobrze poradza ci w suplementacji!

Danielson

kuniu_

Wysłana - 12 grudnia 2002 00:22    Edytuj Cytuj
jak juz kupiłes te odzywki to czwic wszustkie partie miesniowe bo duzo to ty tej masy nie zyskasz cwiczonka znajdziesz tu http://www.kulturystyka.pl/atlas/ bierz białko tak zeby ci wyszło 2g na kg masy ciała> białko rozrabiaj z mlekiem(mieszasz i wypijasz ) o,5 h przed snem(30g=3 płaskie łyzki stołowe) a odzywke (ok.80g) po treningu.

chyba zapodam sobie taki cykl jak pruchacz

pozdrawiam

RuBY

Wysłana - 12 grudnia 2002 19:28    Edytuj Cytuj
hejka

Moge sobie przynieść z praktyki białko w proszku tzn . jest to białko kurze skondesowane ktore sie dodaje w cukiernictwie itd. czyli zamiast bić 100 jaj i odzielac zóltko od jaj to wsypujemy tego proszu i dziala ;d

i nie wiem czy moze ktos to zazwyal jezeli tak to czy to dziala czy mozna takie cos brac ja w sumie waze ok 100 ale z tego co jem to mam za mało białka bo zadnych odzywek nie kupuje brak kasiory ! jak mozna brac to ile dziennie i wogole napiszcie czy sie opłaca bo kumple tez chcą to wdupiac ale oni są chudsi wiec im sie moze to przydac jezeli oczywisicie jest to wskazane !

hmmmm...

hmmmm...

SFD

Wysłana - 12 grudnia 2002 20:41    Edytuj Cytuj
Mi właśnie przysłaali 3 kilo "TOP MASS" ze sportatuta mam jeszcze 2 kilo tego białka i zaczynam TYĆ I CWICZYC WIECEJ !!! narazie cwiczylem 1.5 codziennie sztanga 250 kilo 4 serie po 50 razy teraz 35 po 15 :D ...sa inne sposoby na pranie białka w proszku????

RuBY

Wysłana - 12 grudnia 2002 22:31    Edytuj Cytuj
chcialem zauwazyc ze te bilko co mam to jest spozywcze nie zadnej tam firmy :D prosza o rady ! :D

hmmmm...

hmmmm...

gutek13

Wysłana - 15 grudnia 2002 23:03    Edytuj Cytuj
wlasnie ktos tu bywa w tym samym klubie co ja ja tez mam białko i szukam fachowej porady czy mógłbym mi ktoś pomóc mój mail to gutek13@o2.pl
pozdrawiam

Allen.3

Wysłana - 16 grudnia 2002 18:00    Edytuj Cytuj
Szewc: 250kilo 4 serie po 50 powtorzen? - po co Ci jakiekolwiek suplementy?! :P

RuBY

Wysłana - 16 grudnia 2002 20:38    Edytuj Cytuj
tez sie zastanawialem przeciez to musi byc najwiekszy koks jakiego stworzyla natura :D ( pewnie 25 kg ) :D a moze ktos cos doradzic jezeli chodzi o te białko ?

hmmmm...

hmmmm...

SFD

Wysłana - 16 grudnia 2002 23:19    Edytuj Cytuj
o Qrwa Elo 25 kilo nie 250 Sorawa a co do tego białka jak mam je jeść wkońcu niewiem ile ty łyzeczek jak waże 63 kilo ??? juz sie przeniosłem na 35 kilo i wale to 5 razy seri po 30 podniesien to duzo jak namnie 173 63 kilo PISAC LUDZISKA !!! PO TO JEST FORUM !!!!

Xpufcio

Wysłana - 19 grudnia 2002 19:23    Edytuj Cytuj
Np. z mlekiem. I miksowac/wstrzasac. Np. 2-3 lyzki na 250 ml mleka. Ja mam do miksowania cos w stylu szejkera.

Pozdrawiam,
Xpufcio

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BIAŁKO W PROSZKU JAK MAM TO BRAC ???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.