Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

zawody jest sens ??

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1814

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 107 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3593
no wiec w grudniu mają się odbyć zawody bokserskie
nie wiem czy w ogóle iść na nie się sprawdzić ja trenuje mma
(2 miesiące tylko)i mam stójkę raz w tygodniu z czego pierwszy miesiąc to był tylko boks teraz mamy do tego kopnięcia czyli automatycznie mniej jest czystego boksu na treningach czyli oczywiste jest że dostał bym *****dol i po zawodach ,ale trener mówił nam że to turniej dla takich właśnie zawodników z baaardzo małym stażem

jak myślicie warto jechać ??

war Fedor! war Carwin! war Werdum!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3680 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13048
Podstawowae pytanie.
Jaki jest Twój poziom bokserski, trenując tak krótko i to mma a nie boks?
Niby możesz jechać, ale bierz pod uwagę że mosz się skompromitować, a czy warto zaczynać swoją przygode z SW od kompromitacji?
Moim zdaniem warto troszke poczekać, czegoś się nauczyć, startowac w swojej działce i coś sobą zaprezentować.

Zmieniony przez - Neith24 w dniu 2010-11-19 10:59:00

Brazilian Jiu Jitsu
Warning: Choking Hazard

"Sport to połamane kości a nie twarz w reklamach"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 43 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1094
pewnie,że jest zawsze doświadczenie złapiesz nie zależnie od wyniku ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 198 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6644
jeśli faktycznie to turniej dla zawodników z mały stażem to warto spróbować, ale jeśli mają tam być zawodnicy co już trochę jednak trenują i maja jakieś pojęcie to myślę ze to się trochę mija z celem. Jechać i dostać po mordzie i później nie trenować jakiś czas z powodu kontuzji to taka sobie opcja..

Ale spróbować możesz, rób jak uważasz :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 408 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3595
A gdzie te zawody??:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3273 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34107
Nie chcę Cię nastawiać pesymistycznie ale najprawdopodobniej zostaniesz zmasakrowany dlatego nie przywiązywałbym się do tej walki emocjonalnie. Natomiast pojechać zawsze możesz, bo wrażenia gdy się stoi na ringu są powiedzmy "bezcenne" a zawsze poniekąd w jakiś sposób powiększasz swoje doświadczenie i nauczysz na błędach.

Zmieniony przez - d0l4r99 w dniu 2010-11-17 17:46:05
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1190 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18110
przecież i tak to boks amatorski ,zapewne w kaskach ,więc raczej nic Ci się nie stanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3273 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34107
Zdarzają się uszkodzenia w kaskach nawet typu pękniętym oczodół.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 408 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3595
Nie straszcie chłopaka... Nic sie nie stanie...:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 79 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 987
nie słuchaj ich ,będzie dobrze.

...może trener zdąży Cię poddać zanim zmasakrują Ci buzię ;PP
A tak powaznie to musisz sam wiedzieć czy czujesz się na siłach bo tu nikt nie jest w stanie ocenić czy warto. Jak opanowałeś technikę (w co wątpie :2 mc-e treningów) to jedź i potraktuj to jak zwykły sparing.

..::"Pain is temporary.Pride is forever..."::..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 107 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3593
zawody mają być w kaskach nie wiem gdzie jakie kategorie ani narazie nic
ogólnie na sparingach czy tez w innych walkach czuje się pewnie i ogólnie lubię walczyć tylko jeśli będę mógł używać tylko rąk to już jest gorzej nigdy nie biłem/sparowałem się typowo po boksersku

war Fedor! war Carwin! war Werdum!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1388 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3720
jak sie nie sparowales typowo po boksersku jak to nazwales i masz malo podstaw to mozesz jechac dostac w ****e ja przelazlem z mt na boks i tez wszedlem na sparing na pewniaka i dostalem w******* jak sie patrzy chcesz to jedz moze dostaniesz jakiegos goscia co nie ma serca jak cie taka wygrana satysfakcjonuje

Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka

Spamers Squad A Jak

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kolejna "awantura" :P

Następny temat

Ochraniacz problem

Spalanie
Polecane artykuły