Szacuny
2
Napisanych postów
107
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3593
no wiec w grudniu mają się odbyć zawody bokserskie nie wiem czy w ogóle iść na nie się sprawdzić ja trenuje mma
(2 miesiące tylko)i mam stójkę raz w tygodniu z czego pierwszy miesiąc to był tylko boks teraz mamy do tego kopnięcia czyli automatycznie mniej jest czystego boksu na treningach czyli oczywiste jest że dostał bym *****dol i po zawodach ,ale trener mówił nam że to turniej dla takich właśnie zawodników z baaardzo małym stażem
Szacuny
2
Napisanych postów
3680
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13048
Podstawowae pytanie.
Jaki jest Twój poziom bokserski, trenując tak krótko i to mma a nie boks?
Niby możesz jechać, ale bierz pod uwagę że mosz się skompromitować, a czy warto zaczynać swoją przygode z SW od kompromitacji?
Moim zdaniem warto troszke poczekać, czegoś się nauczyć, startowac w swojej działce i coś sobą zaprezentować.
Zmieniony przez - Neith24 w dniu 2010-11-19 10:59:00
Szacuny
1
Napisanych postów
198
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6644
jeśli faktycznie to turniej dla zawodników z mały stażem to warto spróbować, ale jeśli mają tam być zawodnicy co już trochę jednak trenują i maja jakieś pojęcie to myślę ze to się trochę mija z celem. Jechać i dostać po mordzie i później nie trenować jakiś czas z powodu kontuzji to taka sobie opcja..
Szacuny
37
Napisanych postów
3273
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34107
Nie chcę Cię nastawiać pesymistycznie ale najprawdopodobniej zostaniesz zmasakrowany dlatego nie przywiązywałbym się do tej walki emocjonalnie. Natomiast pojechać zawsze możesz, bo wrażenia gdy się stoi na ringu są powiedzmy "bezcenne" a zawsze poniekąd w jakiś sposób powiększasz swoje doświadczenie i nauczysz na błędach.
Zmieniony przez - d0l4r99 w dniu 2010-11-17 17:46:05
Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
987
nie słuchaj ich ,będzie dobrze.
...może trener zdąży Cię poddać zanim zmasakrują Ci buzię ;PP
A tak powaznie to musisz sam wiedzieć czy czujesz się na siłach bo tu nikt nie jest w stanie ocenić czy warto. Jak opanowałeś technikę (w co wątpie :2 mc-e treningów) to jedź i potraktuj to jak zwykły sparing.
Szacuny
2
Napisanych postów
107
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3593
zawody mają być w kaskach nie wiem gdzie jakie kategorie ani narazie nic
ogólnie na sparingach czy tez w innych walkach czuje się pewnie i ogólnie lubię walczyć tylko jeśli będę mógł używać tylko rąk to już jest gorzej nigdy nie biłem/sparowałem się typowo po boksersku
Szacuny
12
Napisanych postów
1388
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3720
jak sie nie sparowales typowo po boksersku jak to nazwales i masz malo podstaw to mozesz jechac dostac w ****e ja przelazlem z mt na boks i tez wszedlem na sparing na pewniaka i dostalem w******* jak sie patrzy chcesz to jedz moze dostaniesz jakiegos goscia co nie ma serca jak cie taka wygrana satysfakcjonuje
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka