Szacuny
1
Napisanych postów
99
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1226
Hej mam pytanie czy jest sens teraz sie zapisac na tajski jak juz zostalo tak malo czasu do wakacji. Czy lepiej poczekac do pazdziernika bo wtedy wroce z wakacji i dopiero cos myslec.
Co o tym sadzicie.
pozdro
Szacuny
1
Napisanych postów
79
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1514
Ja na twoim miejscu bym jednak szedl sie zapisywać! Każda sekunda się liczy A znając życie to nie bedzie ci sie chcialo w wakacje ćwiczyc bo imprezy bo to bo tamto.
Szacuny
1
Napisanych postów
1593
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12549
Ale o co chodzi Ci z tym sensem? Chcesz trenować to się zapisz, nie chcesz trenować to się nie zapisuj, w przygotowania się nie baw, bo Ci się nie spodoba jeszcze i czas zmarnujesz swój, idz na trening zobacz czy Ci sie podoba, ewentualnie się zapisz. Nie ma co czekać do czasu aż się wakacje skończą
Ad. 1 Największy i najlepszy klub w Krakowie - polecam (trenuję tam ).
Ad. 2 Treningi we wrześniu zawieszone - remont sali .
Ad. 3 Nigdy nie byłem na treningu .
Ad. 4 Nigdy nie byłem na treningu .
Ad. 5 Zajęcia Muay Thai są nowością. Wyróżniają się: bardzo mała grupa (ograniczenie sali), zajęcia w weekend, na treningu oprócz Muay Thai przeważnie jest coś z grapplingu i opłata jest bardzo niska - gorąco polecam (sam prowadzą zajęcia ).
Ad. 3 (Nowa Huta) Byłem na treningu - polecam.
Ad. 5 (Wola Duchacka) Wyróżniają się: bardzo mała grupa (ograniczenie sali), zajęcia w weekend - gorąco polecam (sam prowadzą zajęcia ).