Dwie uwagi: - jako źródło tłuszczu spożywaj czasami orzechy, - za mało warzyw/w zasadzie ich brak w rozpisce. Posiłek 2, to w zasadzie "posiłek". Dorzuć tam orzechy/suszone owoce. Aha, rano dałbym trochę więcej białka. Nie patrz aż tak na białko w produktach węglowodanowych.
[...] kg (x12)/ 21 kg (x9)/ 23 kg (x6) 5.Podciąganie nachwytem szeroko: 15/15/15 (z podtrzymywaniem nóg) DIETA Posiłek I: tradycyja jajecznica z 3 jaj na oliwie z koperkiem + suszone rodzynki Posiłek II: pieczony morszczuk w marynacie z koncentratu pomidorowego, oregano i czosnku z kaszą jęczmienną, warzywami i oliwą [...]
[...] na skośne brzucha? Bo właściwie robię tylko na proste. DIETA Posiłek I: omlet z 4 jajek, mąki żytniej, sera gouda, piersi z kurczaka Posiłek II: serek wiejski, morele suszone, wiórki kokoswe Posiłek III: kurczak po chińsku z ryżem, ananasem i oliwą Posiłek IV: makrela wędzona, razowiec Łącznie: 2503kcal, 141g białko, 110g tłuszcze, 240g [...]
[...] jem słonecznik i siemie lniane, oliwa z oliwek, olej rzepakowy, dużo marchewek, pomidorów, cebuli i czosnku, inne warzywa również, ale sporadycznie. Unikam owoców, jem tylko suszone morele ale sporadycznie bo nie lubię %-) Z tych produktów zawsze próbuję, by było te 3000kcal, co czasami jest dla mnie ciężkie ze względu na tryb życia i brak czasu [...]
[...] było, jak piszesz, to białko serwatkowe w proszku by nie miało racji bytu. nie wiem czy wiesz, ale proces technologiczny białka polega między innymi na tym, że białko jest suszone w temperaturze około 85 stopni Celcjusza. witamin i minerałów nie da się zabić, bo one nie żyją, nie są to mikroorganizmy, jak np. bakterie probiotyczne. ciesze się, [...]
[...] tłuszcz i sole mineralne przechodzą do wycieku z kolumny. Następnie białka serwatkowe w środowisku zasadowym wymywane są z kationitów, oczyszczane metodami membranowymi i suszone rozpyłowo. Możliwe jest również oddzielanie białek serwatkowych na anionitach, jednakże w takim przypadku pH środowiska musi być wyższe od punktu izoelektrycznego [...]