Szkoda Ja natomiast poprosiłam o sokowirówkę na urodziny, żeby być przygotowana. Mam już też steki z tuńczyka w zamrażarce Zmieniony przez - martasi w dniu 2011-03-01 09:56:15
hej loferne własnie ligawa!!! bo babka mowila ze to na steki sie nadaje jest chude bardzo.... pyszna jest ta wołowina! duszę ją na oliwie... powiem wam ze chooooolernie smak mi się zmienił ostatnio... 1 kiedyś nienawidziałam wątrróbki drobiowej i teraz jak jem to sie nią delektuję 2. w gorzkiej czekoladzie czuję chemię!!!! jestem w szoku, [...]
makaron jest,owsiane są,zamiast ryżu jest kasza,mięso też jest ostatnio przez tydzień jadłem na obiad steki wołowe(dobre są). A doradzicie mi z tą dietą, bo tam są "niedomówienia", że tak ujmę.
[...] I jeszcze warto obczaić, kiedy przeceniają mięso z powodu upływającej daty ważności. U mnie najlepsze łowy robi się w poniedziałek zaraz po otwarciu, ale to w takich dużych marketach (føtex, bilka, kvickly). Takie starocie można kupić czasem za 25% poprzedniej ceny I wtedy możesz sobie pozwolić na przykład na steki z polędwicy wołowej
[...] na mono z vitalmax'a a drugi na kreatynie z olimpu xplode :) tak jak pisalem w poprzednich postach :) Diete trzymam jak najbardziej praktycznie codziennie kurczaki, steki jak u Robercika hehe :) i ew odzywki bialkowe lub wegle ale to zadko, predzej jak bylem w szkole to ich uzywalem bo wiecie tam sie jednak nie da wszystkiego upilnowac [...]
Panie Tomaszu, nie smiem bezczescic poledwicy wolowej gotujac ja, tylko krwiste steki wchodza w gre. Bullet nie zwracaj uwagi na to uposledzone hipochondryczne kvrwiszcze ktoremu zona nie daje od kilku lat. Zmieniony przez - w0jt w dniu 2011-08-25 21:26:14
Mi babka w sklepie mówiła, że ligawa jest twardym mięsem. Kupiłem rostbefa z kością, którą wyciąłem. Mięso pokroiłem na plastry 1,5-2cm steki, wrzuciłem do worka z oliwą, sosem sojowym ziołami i pieprzem jako marynatą. Zostawiłem na noc w lodówce. Rozgrzałem oliwe z oliwek na maksa na patelni, woła wyciągnałem z lodówki troche wcześniej, żeby nie [...]
1. na pierwszych fotach steki wołowe, rostbef i coś tam jeszcze, kupuję paczkowane w Carrefourze po 2 sztuki - za paczkę ok 250g wychodzi niecałe 10zł, rostbef trochę więcej. 2. ciabata, pełnoziarnista. 3. nie wiem dziewczyna robiła, wiem, że najpierw gotowała śliwki w winie, potem dodawała schab, dusiła wszystko razem i na koniec jogurt. Podobno [...]
królika widziałam wczoraj w tesco w swoim zadupnym mieście ;-) cenowo wyszło by mnie tyle co za mielone z indyka, ale mój facet nie wierzy w moje kulinarne zdolności i nie dał się namówić %-) ja np kury nie tykam. wcinam dużo tuńczyka (steki teraz w biedronce są), łososia, indorka, wieprzowinkę (polędwiczka). Można? Można. ;-)
[...] a w Polsce, żeby dojść do dobrego wyglądu to trzeba pracować ruski rok? %-) A co jest takiego w tej Ameryce? Wiadomo. Zarabiają więcej, mają tańsze i bardziej dostępne steki i mocne odżywki, ale co po za tym? Nie ma lekko. Każdy musi zapyerdalać. Nie ważne czy jest Polakiem, Ruskiem, Amerykaninem czy Chińczykiem. Tylko mezomorficy mogą [...]
A jeszcze co do woła, to wiadomo, najlepsze są steki :-) tyle że trzeba umiec je robic, a mi zawsze jak kapec wychodzą, więc wole kombinowac z wołowiną :-D Zmieniony przez - darioman7 w dniu 2012-03-02 18:43:38
Ja z rana przeważnie bywam jak jestem na zakupach by spokojnie pochodzić i do godziny 11 w miarę spokój, potem się schodzą ludzie, dzisiaj byłem i w końcu yumie 7 marca otwierają ciekawe jakie te steki będą za tą cenę.
wymiary sa na profilu a ponadto to jest moj pierwszy cykl sterydowy do tego oslonki witaminy odblok jest wszystko zapiete na ostatni guzik, dotad bralem sporadycznie kreatyne i steki kreatynowe
Uważam, że wybierasz mięsa o dużej ilości tłuszczu, który w wypadku mięs jest nasycony. Jak chcesz redukować to nie jedz karkówek, boczków a zainwestuj w indyki, kurczaki, steki wołowe też są dobre. Zresztą i tak przy zmianie nawyków żywnieniowych i twoim obecnym BF , nawet jak będziesz jadł powyższe to i tak będziesz się redukować i tak, ale [...]