tylko ich stać aby 3 razy dziennie jeść stejki;-)a u nas wiadomo jak wygląda sprawa w stosunku zarobki/cena produktów.Jedzenie to podstawa na cyklach a mało kogo stać aby dać dziennie pół kilo wołowiny,pół kilo kurczaka plus ryby warzywa,owoce itd
Mało tego, w Tesco można kupić nawet mięcho z kangura! Nie próbowałam, ale znajomy smażył sobie stejki. :-) Edit: Tesco albo Makro, pewna nie jestem. I krokodyle mięso równieź mają. Zmieniony przez - MagdaK w dniu 2011-11-11 20:29:32
wbijasz w najgrubszą część mięsa i Ci mierzy temp. Kurczak, gęś, kaczka 85 stopni ma mieć w środku wołowina, stejki wołowe 65 stopni wieprz 85 http://dukapolska.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/5/459642-kitchenbasic-cyfrowy-termometr-do-mies.jpg
odkopuje temat dziś wleciały z dodatkiem papryki i minimalna ilosc mąki abym mogl to skleić lepiej :-)) pycha stejki wyszły /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/c160c851ff6645b3bbabab7250422531.jpg Zmieniony przez - Remik7 w dniu 2015-02-11 13:27:05