[...] na kosztach, to inwestuj w podroby - serca, żołądki, wątróbkę. Raz, że tańsze niż pierś, a dwa, że bardziej tłuste - kcal pójdą w górę. Pasuje rybki tłuste wrzucić. Makrelka, łosoś, pstrąg, śledź. No i oprócz tego nei bój się tłustych mięs - wieprzowina, wołowina (karkówka, schab, itd) :) Zmieniony przez - gbywalec w dniu 2016-08-11 06:56:11
[...] wafle ryżowe czy migdały określiłbym jako przekąska między posiłkami a nie jako stały posiłek. Pozmieniałbym w jadłospisie Twoim pierś zamieniłbym na : udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka . Dałbym 4 stałe posiłki pełnowartościowe i wiedz że 5 miesięcy masy może Ci nie wyjść. Trzeba [...]
[...] po treningowego i przed treningowego i dał go na noc jako ostatni posiłek było by ok?, Co do źródeł białka, pierś jest jako przykład, oczywiście wymiennie za wołowinę, schab, ryby. A, co do trzymania węgli, miało to wyglądać w ten sposób że: Poniedziałek-553g Trening+ areo Wtorek 553g Trening+ areo Środa 440g Bez treningu Czwartek 553g [...]
Witaj, Co do diety wyrzuciłbym na Twoim miejscu filet z kurczaka a dał : udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka . Będzie więcej tłuszczu co da więcej kalorii i olej bym ograniczył na Twoim miejscu , tego gainera jak już dawaj po treningu . Pozdrawiam
Też je miałam, ale z tego co pamiętam (bo takie mam dane zapisane) to miało tabletkę w 100g 190kcal 19g B, 0,2 WW, 13 T. Ale, że tak powiem - ostatni raz kupiłam. Sam tłuszcz...i w smaku takie sobie, lepiej zmielić w sklepie kuraka, schab itd. Wtedy można mówić o mielonym.
[...] i porównaj do swojego jadłospisu . Porównasz swoje wartości kaloryczne do tych co Ci wyjdą a także jak będziesz układać posiłki to produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka ) węglowodany ( ziemniaki , ryż , kasza gryczana/jaglana/kuskus/pęczak) tłuszcze ( oleje lniany [...]
Rozciągać się powinien każdy. Nie tylko osoby mające kifozę. Trochę więcej warzyw, czasami jakaś pierś, szynka, schab, udka, ryby. Ważne jest urozmaicanie. Kcal jak na początek możesz mieć zbyt mało. Tłuszcze śmiało możesz zwiększyć. Smakuje Ci odżywka białkowa z kaszą gryczaną? Co to jest pizzerka?
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Ponieważ panierka o tyle zwiększa kaloryczność (sposób przyrządzenia) sama pierś mm mniej jak smażysz na czymś to dajsz np. 10 g smalcu i liczysz jego kalorie i wtedy piers + smalec i masz ile wyszlo z przyrzadzeniem , zamiast szynki kupnej mozesz przyprawić sobie np. schab i upiec
[...] kasza jaglana będzie w inne dni też: kasza gryczana palona/niepalona, ziemniaki, bataty, chleb żytni, razowy. Mięsa zamiennie: pierś, dorsz, pstrąg, płoć, mielone z indyka, schab, chuda szynka (mielone); steki minutowe wołowe; mięso wołowe (gulaszowe). Co do tłuszczy to nie mam za bardzo jak ich wetknąć w tę dietę, bo prawie wszystko jest [...]
[...] ilości na LC dobrze by było, to staraj się jeść ich około 300-500g) Warto byś skupił się najbardziej na tłustych mięsach, rybach. Wrzucaj śmiało podroby, udka z kurczaka, indyka, karkówkę, schab, polędwiczkę, ryby jak łosoś, makrela, śledź. Dodaj do tego awokado, olej kokosowy, masło klarowane, majonez możesz zrobić sam (KUCHNIA SFD ;-) )
Smalec jest jak najbardziej ok. Oczywiście bez skwarek itd %-) A czym podbić białko : jaja, podroby, chude i tłuste mięsa (schab, karkówką są dość danie, wątróbka, serduszka itd, ryby z puszki raz na jakiś czas) ryby tłuste, chude. Strączki jak groch, fasola, ciecierzyca, soczewica (to takie ziarna w biedronce dość tanie, ale długo trzeba np. [...]
Wątróbka, serca, żołądki, udka, schab, szynka, karkówka. Wszystkie są tańsze niż pierś. Izotonik w czasie treningu zbędny. Nie jesteś kolarzem, tylko zależy Ci na kształtowaniu sylwetki.