1. Bezkaloryczny olej do smażenia PAM Jeżeli się martwisz, że oliwa się nie nadaje skorzystaj z tego oleju. Sprawdzony przez wielu kulturystów http://www.sfd.pl/sklep/Z_pozostalych_firm..._Bezkaloryczny_olej_do_smażenia-opis914.html Teraz 2 artykuły na temat smażenia, które dużo uświadamiają: 1. D.Szukała-smażenie [...]
Skąd stwierdzenie, że jesteś endo? Nie jest to takie istotne, ale myślę, że nie jesteś. Postaraj się węglowodany rozłożyć w posiłkach okołotreningowych. Za olej rzepakowy dałbym kokosowy. Zwiększyłbym ilość błonnika i warzyw. Czemu endo? Zawsze duży brzuch i grube nogi. Co do węgli przed treningiem to średnia sprawa, spać mi się chce wtedy :-/. [...]
07.06.2014 Barki Dziś kolejna próbka przedtreningówki z Targów Expo tym razem była to: /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/b711b5ca19cf47c7b2657d5f84ebb4da.JPG Zmieniony przez - daniel1987 w dniu 2014-06-07 13:09:17 Musze powiedziec że bardzo dobra przedtreningówka mocno pobudza mocno pompuje dobry smak dobra rozpuszczalnośc może jedyny minus to zbyt duża [...]
Jutrzejsze przed-treningowe śniadanie, czyli znany i lubiany omlet kulturystyczny :-) W moim wykonaniu wygląda on tak. Na początku ubijam 8 białek jaj i przygotowuje mieszankę składającą się z: -100g mąki żytniej razowej typ 2000 -30g białka serwatkowego o smaku cappuccino -10g kakao naturalnego -5g proszku do pieczenia [...]
aaa to mięsień piwny tak "Kiedy świat wyda ci się ciemny i wrogi, skup się na drobiazgach - promieniach słońca prześwitujących przez liście, kocie wyciągniętym na twoich kolanach, smaku jabłka, kroplach rosy na pajęczynie. Kiedy nauczysz się cieszyć małymi rzeczami w życiu, odkryjesz jasny i przyjazny świat." Pam Brown
3. Możesz smażyć na oleju PAM :D albo na oliwie z oliwek ale to krótko bądź troszkę dłużej na rzepakowym, a co rozprowadzania oleju na patelnie używaj szczotki specjalnej wtedy 10g w zupełności wystarcza a i wilk syty i owca cała
1 dawaj całe jaja tak to moze być tylko w cholerę tego rzepaku, do usmażenia wystarczy łyzeczka na teflom lub olej PAM na teflon psiknąć i ten rzepak zamienić na coś lepszego, oliwa z oliwekm olej lniany tłuste rybki, więcej nasion, orzechów
wiec ja polecam tak piers w panierce grillowej jest za***ista mozesz ja usmarzyc na zwyklej oliwie lub na pam czy jakos tak jest taka specjalna dietetyczna oliwa.. do tego usmarz warzywa na patelnie z mala ilosci koncentratu pomidorowego +ryz masz posilek ze hoho
na łyżce oliwy na patelni teflonowej lub teflonopodobnej można smażyć - ale zdrowiej jest gotować / dusić - a jak tego nie lubisz to i tak zdrowiej grillować. Jest też coś takiego jak olej PAM
Ja używam głównie olej kokosowy, ale wyżej wymienione; smalec, masło klarowane również będą dobre. PAM jest ok, jednak smakowo ten usmażony produkt nie jest taki jak przy większej ilości tłuszczu.
[...] ale - co chcesz smażyć? Na diecie powinno się ograniczyć smażenie do minimum, a najlepiej nie smażyć nic. Jeżeli jednak chcesz bardzo smażyć (od czasu do czasu) to proponuję pam cooking spray. Jeżeli chodzi o jajecznicę to chyba nic ci się nie stanie, jeżeli podsmażysz ją na oliwie z oliwek. Są kraje, gdzie smażenie na oliwie z oliwek jest [...]
Wskazówki na temat przygotowania posiłków: 1.Gotuj,piecz,grilluj nie dodając żadnych kalorii (smaż na teflonie lub np. na PAM’ie) 2.Węglowodany waż przed przygotowaniem,białka-po sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem [...]
uzywam dobrej Oliwy z Goya extra vergine myslisz ze Pam lepszy bedzie? i jeszcze jedno czy wartośc smazonego bialka na Oliwie lub Pamie spada? do tej pory pieczone i gotowane jadłem, a smazy sie szybko z 3-4 minuty na rozgrzanej oliwie
jeżeli chodzi o przyrządzanie potraw na patelni, to unikaj oleju, tłuszczu, itp. Najlepszym rozwiązaniem jest olej PAM, natomiast, jeśli go nie masz, to możesz smażyć na patelni teflonowej, z minimalną ilością oleju, bo olej, jak wiadomo spowalnia wchłanianie białka. Natomiast jeżeli chodzi o ozpiętki, to zajrzyj tu: [...]
Tez jestem ciekaw jak z ta folia? A po za tym to gotuj/paruj/griluj/piecz na koncu smaz. Dajesz ulubione przyprawy jak np.sol,pieprz,curry,ziola prowansalkie,oregano etc.. albo pororstu ja uwielbiam z sama przyprawka gyros. Poddajesz podanym wyzej obrobka i gotowe:) Jezeli zamierzasz smazyc to staraj sie dawac jak najmniej tluszcu albo poporatu [...]