[...] co z: - rolmopsy w zalewie octowo korzennej? - wędzony szprot(nie z puszki, w lidlu można kupić na tackach) - łosoś z alaski z puszki - wędzona makrela/dorsz No i jaja oczywiście ;) Aha i czy jakieś przyprawy w sensie ketchup/musztarda/chrzan oczywiście w małych ilościach moga być? Tłuszcze: orzechy laskowe, migdały, olej lniany, olej rzepakowy
olej z pestek winogron jest bardzo smaczny jednak nie wart swej ceny biorac pod uwage to jaki ma sklad. takie jest moje zdanie. oliwa z oliwek, olej lniany, olej rzepakowy, orzechy wloskie, migdaly, tluste ryby, jaja-to takie najpopularniejsze zdrowe zrodla tluszczu pozdro Zmieniony przez - WPC_fan w dniu 2010-03-18 02:29:32
Spalacze i BCAA nie są potrzebne na tym etapie. Z proszków jedynie WPC. Z tłuszczy to tran/omega-3, oliwa, olej rzepakowy, lniany, orzechy. Trening i dietę ciągniesz do zatrzymania efektów.
[...] doganiam, u mnie na stałej suplementacji "prozdrowotnej" jest obecnie wspomniany Chela-Min, Żeńszeń vitamin complex, lecytyna i od poniedziałku tauryna. Zastanawiam się nad Omegą 3, ale nie wiem, czy to w mym wypadku konieczne, skoro piję olej rzepakowy bezerukowy i jem dużo ryb. Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-03-10 22:01:03
[...] pochodzenia zwierzęcego. Do tego posiłki są dużo łatwiejsze w konsumpcji, są mniejsze objętościowo i mają mniej śrutu, czyli składników niestrawnych. Minusy to na pewno to że oliwa z oliwek, olej rzepakowy, lniany, ryby morskie nie należą do tanich produktów i trzeba się przyzwyczaić do większej ilości tłuszczu(początkowo może bolec brzuch).
hm jedno pytanie, jest jakiś sposób, żeby spożywać oliwę z oliwek i jednocześnie nie mieć odruchu wymiotnego? Do obiadu to jeszcze luz, dodam na koniec do sosu, albo poleję ziemniaki czy wymieszam z makaronem itp. Ale do śniadania dzisiaj wziąłem łyżkę no i FFFFUUUUU. I nie chodzi tutaj może nawet o sam smak tylko konsystencję i ogólne [...]
[...] 19;00 VI jajka gotowane całe, papryka/ogórek... 22;00 VII twaróg półtłusty oliwa z oliwek... Żródła Białka Oczywiscie nieprzetworzone. Zródłami takiego białka są: Mięso : w kolejnosci od najlepszego : Cielęcina, Jagnięcina, Wołowina, Mięso ptactwa oraz Wieprzowina Ryby : Najlepiej morskie, głębinowe Jajka : To doskonały produkt zawierajacy [...]
[...] 19;00 VI jajka gotowane całe, papryka/ogórek... 22;00 VII twaróg półtłusty oliwa z oliwek... Żródła Białka Oczywiscie nieprzetworzone. Zródłami takiego białka są: Mięso : w kolejnosci od najlepszego : Cielęcina, Jagnięcina, Wołowina, Mięso ptactwa oraz Wieprzowina Ryby : Najlepiej morskie, głębinowe Jajka : To doskonały produkt zawierajacy [...]
[...] książki, jednak wydaje mi się, że ta sam historia w krótkim czasie może się przejeść, zobaczymy rano – zapewne dziś skończę. Dieta 1.Pierś, płatki owsiane, olej rzepakowy, warzywa. 2.Pierś, płatki owsiane, oliwa, warzywa. 3.Pierś, makaron, oliwa, sos. Vitargo. 4.Pierś, makaron, warzywa. 5.Białko, płatki owsiane, oliwa, warzywa. [...]
[...] wydaje na jedzenie. A co do różnicy w cenach to jeśli chodzi o jeden produkt to może nie ma dużej różnicy, ale jeśli weźmie się pod uwagę, że oliwa z oliwek jest droższa niż olej rzepakowy, makaron razowy jest droższy od zwykłego, ciemny ryż droższy od jasnego, czerwone mięso droższe od drobiu, nie wspominając już o chorej cenie tuńczyka (u mnie [...]
[...] (omega-6) sprzyjają rozwojowi raka piersi po menopauzie, a tłuszcze wielonienasycone omega 3 - przeciwdziałają. Odkryto, ze tłuszcze oleinowy (w oliwie z oliwek, oleju rzepakowym) i inne jednonienasycone (omega 9) sprzyjają rozwojowi raka podobnie, jak również niektóre tłuszcze wielonienasycone omega 6 (np. 20:2 pochodna kwasu [...]
smak to jedna kweastia - druga - to to czego ten olej jest zródlem. mowie jesli liczymy na uzupelnienie o-3 - to tylko wysokolinolenowym. W innym wypadku mozna sobie rzepakowy kupic.