Rzeczywiście średnio to wygląda z warzywami. Objawy zaburzenia równowagi kwasowo-zasadowej nie muszą być niepokojące, np zmęczenie, jakieś zmiany skórne, bóle stawów, mięśni. Jednak już w przypadku zakwaszenia organizmu będzie gorzej, co czasami dość trudno zdiagnozować.
To raczej nic poważnego, już przechodzi. Takie dziwne objawy miałam. Jak podnosiłam rękę, albo przyciągałam do klatki bolało do momentu, kiedy coś mi tam przeskakiwało, potem przestawało.No i jak napinałam mięsień też bolało. A dziś podejrzewam, że od kręcenia tym barkiem na wszystkie strony mam zakwasy.%-) Jutro zrobię trening, będę uważać. Tylko [...]
No co zostaje, robić co się lubi i obserwować organizm - czy nie pojawiają się objawy przetrenowania. A jak się coś zauważy, to nie wypierać, jak wiele dziewczyn tutaj. Nie ma natomiast co się zamartwiać na zapas. Polecam tlustezycie, ona tam na blogu sporo pisze o syndromie atletki i tym jak ćwiczyć, odpoczywać i jeść, żeby nie przefajnić.
[...] po bretońsku i przygotuję na obiad królika. Odebrałam wyniki badań, morfologia ok, mam za to podwyższone OB, wyniki z moczu dobre co akurat nie mnie cieszy bo mam wciąż objawy ZUM a bakterii brak, umówiłam się do urologa. Niestety nie cieszy mnie też wynik TSH, zawsze miałam 1,2-1,5 a wyszło 2,5 Zdarzyło mi się może z 3 razy zapomnieć zjeść [...]
[...] ce jest to ze przy moich dolegliwosciach(mam cos w rodzaju brzusznej migreny ktora trwa np tydzien albo dwa-non stop)nie powinnam jesc slodyczy bo moga nasilic moje objawy-wiec mam szanse wyjsc z nalogu :) wreszcie zaczal sie sezon na truskawki i poziomki!! macie jakies fajne przepisy? moze ktos umie zrobic jakis pyszny torcik z [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem „celulitu” (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]