SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

niska prolaktyna

  • Niska prolaktyna .

    Temat
    Doping

    [...] DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Lysenia 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 180 -martwy ciąg: - -przysiad: 230 Witam was mam problem z niska prolaktyna pomyliłem tabletki wziąłem 0.5 tab cabaseru zamiast 0.5 exe. Czułem sie caly czas swietnie po tym jak zarzuciłem tą tabletkę ból stawów, słabe libido, ból [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 449 Data: 7/22/2020 8:54:25 PM Liczba szacunów: 1
  • Niska prolaktyna

    Temat
    Doping

    Witam, Od 4 lat jestem ON, przerwy w bombie - mostek. Często robię badania i zawsze ok. Do wczoraj. Estro wysoko 272,5 pg/ml górna norma 43,2 pg/ml. Leci exe tabs co 3 dni. Widocznie za mało tego exe. Prolaktyna bardzo nisko 10,4 gdzie zakres referencyjny to 86-324. Leciał Cabaser co 10 dni tabs. Cabaser odstawiam. Czy prolka sama pójdzie w [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1785 Data: 1/10/2017 8:48:57 AM Liczba szacunów: 0
  • witam mam problem dzisiaj odebralem badania i prl jest nisko jakies 0.222 ng/ml chcialem zrobic odblok jednak przy niskim stezeniu prl nie wiem czy moge zaczac mial ktos z was podobny problem ? prosze o pomoc !!!

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 4508 Data: 12/21/2017 2:27:52 PM Liczba szacunów: 0
  • Siemka, Od 6 tygodni laduje Cypio 400mg/week, ale nie czuje zadnego kopa, popedu itd. Czy problem moze wynika ze zbyt niskiego poziomu prolaktyny ktory byl bliski wynikowi 0,2 gdzie nizsze widelki normy startuja od 1,5. Z tego co orientacyjnie w eterze chodzi to zbyt wysoki poziom prolki ma wplyw na sprawy zwiazane z gino, popedem itd., a czy zbyt [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 2104 Data: 5/10/2017 11:12:31 AM Liczba szacunów: 0
  • Witajcie. Jestem po 4 aplikacjach test 500 mg week + deka 200 mg week e7d z malay tiger. Profilaktycznie biorę bromergon pół tabletki ed, gdyż sam w sobie od zawsze miałem prolaktynę w górnej normie. Pokusiło mnie o zrobienie badań, a tu prolka poniżej normy. Zakres 3-25, a ja mam 1,27 ng/ml. Co zrobić? Wiadomo bromergon idzie w odstawkę. Prolka [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1195 Data: 4/16/2016 12:06:39 PM Liczba szacunów: 0
  • Niska prolaktyna

    Temat
    Doping

    Witam, wszędzie są informacje co na wysoką prolaktyne... o niskiej cisza... 12 szotów genesis e4d 250mg badania i prolka 0,15 norma od 3-15 zmiana środka na androchem mix400 7 szotów androchem e5d 400mg prolka na glebie 1,15 norma 3-15 Estro mam w okolicy 80 na norme 40 Pytanie dorzucić npp na tą niską prolke ? e2d 100mg ? Zdrowia wszystkim

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1693 Data: 4/12/2017 10:21:26 AM Liczba szacunów: 5
  • jak zaczynasz cykl teraz to dobrze jest wejsc na cykl z niska prolaktyna

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/28/2010 4:50:52 PM Liczba szacunów: 0
  • ogólnie panuje taki schemat że niskie e2 nie da wybić prolaktynie , a niska prolaktyna się da wybić progesteronowi. i dlatego u części osób zbijając prl obniża się też prog lecz nie wszystko złoto co się świeci , i powyższy schemat nie sprawdza się u wszystkich do zbicia progesteronu najlepiej kombinować z pochodnymi dht provi,wins w tabsach,ew [...]

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/6/2017 1:45:40 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] to skale mi zamknelo testosteronu całkowitego. Tylko niepotrzebnie kolega mi kazal brac dostinex i zbilem prolaktyne prawie do zera i kilka dni pochorowalem bo wiadomo niska prolaktyna=szkarlatyna :-) zartuje oczywiscie zwykle infekcje lapałem. Kiedys takie powiedzonko było.... Jutro wrzuce badania ale bardzo sie ciesze ze dostalem [...]

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/23/2017 9:41:14 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] to skale mi zamknelo testosteronu całkowitego. Tylko niepotrzebnie kolega mi kazal brac dostinex i zbilem prolaktyne prawie do zera i kilka dni pochorowalem bo wiadomo niska prolaktyna=szkarlatyna :-) zartuje oczywiscie zwykle infekcje lapałem. Kiedys takie powiedzonko było.... Jutro wrzuce badania ale bardzo sie ciesze ze dostalem [...]

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/23/2017 10:08:28 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] bo jak to pisze bardzo czesto wiara czyni cuda ;-) Niemal kazdy kto wziak kiedykolwiek cabaser mial krocej lub dluzej prolaktyne na zero Odrebna kwestia jest to ze niska prolaktyna moze przyczynic sie do podniesionego progersteronu co powoduje problemy, ale kiedy uscislamy wtedy niska prolaktyna objawow nie daje. Ja moge pisac za [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/1/2017 7:08:26 PM Liczba szacunów: 0
  • czy od zbitej prolki gdzie norma 4-15 a wynik 0,20 moze byc slabe libido a jak juz jest to jest tak wrazliwy ze za szybko dochodze? Oczywiście. Niska prolaktyna bardzo podobnie daje się we znaki jak wysoka. Standard: ospałość, słabe bądź zerowe libido, niechęć do wszystkiego. A z tym dochodzeniem to nie bardzo wiem ale u mnie bardziej zalezalo to [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/21/2017 8:17:36 AM Liczba szacunów: 0
  • Ja zwiekszajac dawke cabaseru dwu krotnie po chwili czulem sie wlasnie ospaly i bez checi do zycia. Badan nie robilem wiec tylko domniemam ze przyczyna byla zbyt niska prolka. Wrocilem do starego systemu i wszystko gra. przyczyną był cabaser a nie niska prolaktyna.

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/21/2017 2:51:06 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] jakiej podstawie stwierdzono, ze wysoki progesteron podnosi prolaktynę a co za tym idzie ginekomastia i mlekotok. UWAGA, prawda jest dokładnie odwrotna. Wysoki progesteron=niska prolaktyna. Progesteron jest antagonistą estrogenów! Podobnie jak czyni to testosteron, za pośrednictwem wielu mechanizmów, progesteron antagonizuje efekty wywoływane [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/4/2019 11:18:50 AM Liczba szacunów: 3
  • [...] jakiej podstawie stwierdzono, ze wysoki progesteron podnosi prolaktynę a co za tym idzie ginekomastia i mlekotok. UWAGA, prawda jest dokładnie odwrotna. Wysoki progesteron=niska prolaktyna. Progesteron jest antagonistą estrogenów! Podobnie jak czyni to testosteron, za pośrednictwem wielu mechanizmów, progesteron antagonizuje efekty wywoływane [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/4/2019 12:17:01 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] nie powinno też mieć wpływu na obniżenie progesteronu, bo poruszając dalej temat kobiet, to wysoka prolaktyna powoduje zaburzenia w miesiączce i niski progesteron też, niska prolaktyna powoduje nie płodność i niski progesteron też, więc chyba szamani by nie przepisywali kobietą dostineksu, żeby obniżyć jeden hormon i za razem drugi, bo by [...]

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 15572 Data: 7/28/2015 2:37:27 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] katowalam tez reke unoszeniem hantelek wyprostowanymi rekoma do przodu, calkiem niezle cwiczenie i moge je robic :-) dostalam wyniki badan hormonalnych z wrzesnia: niska prolaktyna 67mU/L (norma 102-496) progesterone 10.9nmol/L (nie ma przedzialu normy) wysoki 17 Hydroxyprogesterone 5.7 nmol/L (norma 1-5) 11 Deoxycortisol 5 nmol/L - [...]

    Odpowiedzi: 1421 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/6/2012 1:17:02 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] on wiele pozytwnych cech pełni ważne role działa rozkurczowo jest także kluczowym pośrednikiem w biosyntezie testosteronu. Są trzy hipotezy . 1] Wysoki progesteron=niska prolaktyna. 2] Wysoka prolaktyna -- wysoki estrogen] nie ma wpływu na progesteron. Należy pamiętać że progesteron jest antagonistą estrogenów, a czy prolaktyny [...]

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 15572 Data: 7/26/2015 3:12:45 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] nowa. Progesteron 0.89 a widelki do 0.56 Estradiol 64 widelki do 62 Kortyzol w poniedzialek. jest cos na progesteron ? bo jak mialem progesteron 0.60 to prolaktyna wynosila tylko 1 wiec to chyba tak nie dziala ze niska prolaktyna niski progesteron choc moge sie mylic wypowiedzcie sie Wy ;p Zmieniony przez - galicjanin w dniu 2016-01-15 07:30:19

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 1720 Data: 1/15/2016 7:27:53 AM Liczba szacunów: 0
  • Witam jestem 2 tygodnie po odbloku HCG, Clom, Symex poniżej wstawiam wyniki, na moje oko poza niską prolaktyną wszystko w porządku Tyreotropina (TSH) 0,956 µIU/mL 0,270 — 4,200 Folikulotropina (FSH) 7,5 mIU/ml 1,5 — 12,4 Prolaktyna (PRL) ↓ 0,188 ng/ml 4,60 — 21,40 Testosteron (O41) 7,78 ng/ml 2,49 — 8,36 Estradiol (E2) 42,87 pg/ml 25,80 — [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1231 Data: 2/22/2017 4:08:45 PM Liczba szacunów: 0