[...] substancja mi w jakis sposob pomaga czy nie, w moim przypadku sie potwierdziło, to iż niektorzy od samego łykania pigulek - niewazne co w nich sie znajduje , moze byc np. mąka - dostają orgazmu i od razu 'rosną' to juz inna sprawa lepsze to na pewno wyjscie niz tytułowe enzymy, a jak komus szkoda 25zł lub z innych powodów się waha to już [...]
o tak, kurczaczek w sosie pomidorowym na rosołek wrzucasz trochę cebulki, pokrojone drobne pomidory i mieszasz długo az się wygotuje, wrzucasz podsmażoną pierś i gotujesz trochę dalej...mi smakuje albo marynowana w sosie musztardowym, rano wkladasz go garnka z łyżka oliwy i ziołami, czosnkiem po południo podsmażasz, a sos: na rosołek wrzucasz parę [...]
spróbuj zrobic krązki z betonu a jak nie to koła zamachowe od maluszka on maka wage gdzie 5 kg !! i jak sciągniesz obręcz zębata wyglądają "prawie" jak org obciązenie ale cóz "prawie robi wielką różnice"
[...] plasteliny w sumie lejące ale nie aż tak żeby sie na blasze zlewały se sobą to trza wyczuć Jak możesz formować bułki rękoma to coś zknociłeś ja to robię łyżką .Zresztą każda mąka inaczej ciągnie. Jak nie piekłeś nigdy pieczywa to ciabatta nie jest najłatwiejsza ale nie mowie nie co ci szkoda najwyżej zmarnujesz 700g mąki. Studnet ja na Słowacje [...]
[...] krok po kroku jak zrobić omleta, jak go przełożyć, żeby był w całości itd. Jest to taki prawdziwy omlet, a nie taki jaki my jemy co dzień rano spiesząc się do szkoły 1. mąka nie jest obowiązkowa 2. dodatki według uznania można dosypać owsianych dorzucić owoców czy posmarować z wierzchu dżemem i wiele wiele innych ;) pozdrawiam Zmieniony [...]
z jakiegoś rosołku, może być taki z kostki parę łyżeczek musztardy-ile lubisz- ja używam rosyjskiej, jest bardzo ostra zagęszczasz normalnie mąką, można dołożyć łyżkę śmietany i do tego wkładasz namarynowaną w oliwie i ziołach, podsmażoną pierś i gotujesz aż sos będzie gęsty ja go nawet nie sole ani nie pieprze to samo można zrobić z chrzanem i [...]
ja właśnie przed sobą mam ze społem rozmaitości mąka pszenna i żytnia ale oczywiście typów nie pisze..... do tego rozmaitości czyt. ziarna + cukier i emulgatory ale dobry jest i go zjem a ze społem nie wiem czy ktoś się spotkał lubie młodośći jest on mieszany z soją to tak na marginesie. ale faktycznie jak się kupi grahamkę to czuć że to grahamka [...]
W sklepie ze zdrową żywnością. Mąka żytnia razowa typ 2000 bo o taką Ci pewnie chodzi, kosztuje około 3,70zł za kg. Kupowałem ją kiedyś jak chleb sobie robiłem ;] Zmieniony przez - Jacquess w dniu 2008-09-01 13:17:39
Ubić pianę z białek dodając szczyptę soli i cukru, na koniec wymieszać z mąką ziemniaczaną i octem winnym. Formować bezy, piec w temp. 180 st. C tak, aby były w środku surowe. Łokurva, masakra jakaś .
czyli zbyt wartościowe to mięso nie jest pewnie ma sporo dodatków jakiś. nie wspominając o tej gorszej wersji "o smaku krabowym" a nie "krabowe" bo tamtych to już nie skomentuje takie ścierwo jak woda z mąką i jakimś słabym posmakiem
tzn chłopcze ja nie słucham kolegów tylko wiem z doświadczenia bo brałem 2 różne mono z olimpa pod rząd (smak i działaniejak mąka) i potwierdził mi to jeden ze strongmanów , więc nie mów mi tekstów w stylu "głupoty gadasz" bo doskonale wiem co pisze Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-09-04 10:01:34
Witam prawdziwy chleb razowy musi być jasno brązowy a nie czarny dlatego, że mąka razowa jest brązowa jeżeli chleb jest czarny to juz jest z barwnikami ogólnie wiekszosc tego co jemy to chemia a to co jest na półkach w sklepach to nie stało nawet obok "prawdziwego razowca".
Ja mam kazda noc po 10h, i nie sa to zadne nadgodziny po prostu tak robie, 5x10h co tydzien:) czasami mam pod koniec mieisaca tylko 3-4 nocki:D Bo dopiero jak przekrocze iles tam godzin zalezy od miesiaca to wtedy idzie jakies 40h bez nadgodzin i dopiero nadgodziny Dlatego ide w **** z maka. ostatni tydzien mi zostal.