pod tym linkiem znajdziesz taki programik łatwy, gdzie poprostu w zakladce 'dieta' wpiszesz ilosc np powiedzmy 150g i wybierzesz produkt np mieso wolowe :), tylko nie korzystaj z tych opcji u gory ( nie wpisuj wagi itp) bo generalnie program jest 'na mase' ale moze przydac sie i tobie :)
[...] 0,7ml pon/czwartek i wyrazny przyrost mocy. Teraz bije flakon dose 0,85ml pon/czw ale za wczesnie na porownania. U mnie leci enan bioniche 0,7 pon/czw i wbrew opini nie pompuje mnie puki co tak jak zrobilo to cypio. Fajne mieso jakosciowo wchodzi. Po pierwszym strzale lekka opuchlizna bez bolu bylo. Nastepne wchodzily gladko bez zadnych bonusow.
Ja najbardziej lubię filet ale kurczę drogi jest więc to tylko na specjalne okazje :-D Ja robię podobnie jak Paula, jescZe się upewniam, żeby wyjąć mięso z lodówki pół godziny przed smażeniem. Lubię tez najpierw przesmażyć chwilę czosnek (całe ząbki, rozgniecione lekko ale nadal w skorupce) i gałązkę rozmarynu zanim wrzucę steka na patelnię. I [...]
twarog to bardzo słaby dostarczyciel białka tunczykma duzo rteci zarzuc mieso! najlepiej wolowe nagotuj sobie w niedziele z 1kg wolowinki i wsuwaj caly tydzien, co za problem? po za tym przejdź na trening FBW i katuj nogi bo bez ich trenowania nic nie osiagniesz jestes najprawdopodobniej ekto z duzym poziomem estrogenow (tendencje do lapania [...]
DUDEK SOG dla ciebie:) tylko czy przez ten tydzień te mieso się nie zepsuje?? Właśnie UD nie mam otłuszczonych, wrzuce dziś wieczorem fotki to zobaczysz na czym polega fant. Mam nadzieje że coś uda się zrobić. Chce dorzucić do treningu jeszcze HIIT i zacząć konkretnie katować się na treningach Do kolegi dwie wypowiedzi nademną, owszem nie mam [...]
proponowałbym Ci najpierw zbić ten brzuch skoro mówisz że złapałeś troche tłuszczu potem będzie Ci łatwiej zyskiwać czystą masę mięśniową eta którą obecnie stosuje: 7:00 - POSILEK 1 - jajecznica z (4) 3 jaj z warzywami i oliwą - 2/3 kromki chleba żytniego 10:00 - POSIŁEK 2 dałbym mięso z warzywami i oliwą 13:00 - POSILEK 3 - 150 gr fileta z [...]
Paulina Tez o tym myślałem i wiesz co ? czy w wojsku pali im to mięso czy wyglądają na chudziny? raczej nie. Wydaje mi się że mocno jest to przereklamowane :P chyba Ci którzy wiecznie mają wodą napompowane mięśnie płaczą że nie bo im zleci, moim zdaniem z dużej chmury maly deszcz ;]. MMA_Wrocek thx. za uwage ;] zobacze jak to się rozkręci ;]
[...] maja w kabinach jakies tam kuchenki i podstawowe przybory kuchenne, w naszej pracy dostepu do tego nie ma. Myslalem juz zeby robic w domu zapasy na 4 dni, ale nie sadze zeby mieso przetrwalo bez lodowki tak dlugi czas w stanie nadajacym sie do spozycia. Nie wiem jak ten problem rozwiazac. Jedyne wyjscie to zrobic sobie jeszcze diete "wyjazdowa" [...]
B-50 i co dobrze wchodzi tak mieso? bo prze***ane w sumie jesc kurczaka codziennie, chociaz ja dodaje do miesa 1 lyzke vegety jak sie gotuje i sie w sumie da zjesc
Kilka minut z każdej strony i gotowe - zawsze kroję mięso na cieńsze plastry i wtedy całego kuraka mam usmażonego w mniej niż 5 minut J/w Ozzy widze że dzisiaj spporo warzyw };-) Podrzucisz Banerki na pw please?;-)
Get big or die trying :) Jeszcze dietka na oko leci ale od poniedziałku 4000kcal czysto. Dzisiaj leci tak: płatki owsiane + jajka + drożdżówka płatki owsiane + jajka + mięso z kuraka jogurt + wpc + drożdżówka makaron + pierś makaron + pierś Aktywność może 30 minut boksowania na worku. Od poniedziałku będzie to tak wyglądało: Szejk z owsianych i [...]
Uważasz, że jest sens kupować antykataboliki dla osób które mają trochę ponad rok stażu? Agresywną redukcję teraz próbuję zrobić na CBL/CN i robię zawsze krótki hiit po treningu - nie żebym był strasznym bykiem po tym roku, ale szkoda trochę by było tracić mięso niepotrzebnie :)
Dzięki. Obecna dieta: E - 2900kcal B - 160g T – 110g WW – 320g Powoli dodaję kalorii z różnych składników, średnio 50 kcal tygodniowo/ co 2 tydzień. Codziennie się ważę, zapisuje wszystko co zjadam od ponad 2 lat. Dużo warzyw, których nie wliczam do bilansu, sporo owoców, mięso, nabiał, kasze. Od 3 lat nie używam sacharozy, używam dużo [...]
- smazone i panierke, - przysmaki a`la KFC itp. - soki i slodycze - alkohol ja to wszystko rzadko jem. fakt że np do pracy jem kanapki, ale w domu to makaron brązowy, ryż, mięso jeśli steki to zmażone, kurczak różnie, czasem z piekarnika, czasem jako stir fry z warzywami itp
Mam pytanie co do przyrządzenia piersi z kurczaka. Chcę ja przyrządzić tak aby nie wchłaniała duzo tłuszczu. Jak to zrobić??? Trzeba dac mięso do naczynia żaroodpornego, do piekarnika i tyle??? Czy trzeba tez dac do rękawa?
Zapomniałem o pw, sory. wystarczy do żaro bez oleju Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 12:46:37 dzięki, a można zrobić tak ze do naczynia żaroodpornego naleje się oleju trochę, mięso da się do rękawa i położy się na ten olej? Przez ten rękaw nie wchłonie się tłuszcz, prawda?
czy zamarynowane mięso (łopatka) włożyć od razu do rękawa i żeby w nim leżało przez noc, czy do rękawa lepiej włożyć bezpośrednio przed pieczeniem, czy może bez różnicy? zdecydowanie do rękawa. Przez noc nasiąknie w pełni aromatem ;-) masz gwarancje. dodatkowo wkroić możesz cebulę, cosnek itp - kozak