ZŁOTO I REKORD ŚWIATA STANISŁAWA MENTLA Pierwszy dzień Mistrzostw Świata w Wyciskaniu Leżąc w Tampere/Finlandia za nami. Pierwszy medal i na dodatek złoty wywalczył Stanisław Mentel startujący w kategorii 105 kg w grupie weteranów 60-69 lat. Pan Stanisław nie dał żadnych szans swoim rywalom zwyciężając pewnie z nowym rekordem Świata 241 kg. W [...]
carbo to wegle, a zapotrzebowanie na nie latwo pokryc z diety, bo to nic innego jak smaczna mąka.. z racji tego, ze obciazasz organizm dosc znacznie treningami, proponowalbym ZMA, na pewno bedzie ci wdzieczny do tego kreatynka i ewentualne bialeczko na noc, powinno byc SI jezeli jesz regularnie zbilansowane posilki, do tego tak jak kanarek [...]
Z każdą mąką wyjdzie inny omlet ;-) Owsiana jest widocznie cięższa niż gryczana, masz do wyboru pełen wachlarz różnych mąk, możesz spróbować z pszenną razową, jaglaną, kokosową, kasztanową :-)
Płeć : mężczyzna Wiek : 24 Waga : 84 Wzrost : 180 Obwód klatki : 112 Obwód ramienia : 40 Obwód talii : 88 Obwód uda : 67 Obwód łydki : 42 Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : - Aktywność w ciągu dnia : praca Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - FBW, w DNT aero/HIIT 2 x tydz. Cel : redukcja rozłożona w [...]
A czy mogę np. ją wymieszać ze zwykłą glukoza spożywczą? niechodzi mi teraz a żadnego transportera tylko żeby to chociarz troche smaku miało, bo woda z mąką jest niezbyt dobra ... ;]...?
Zakładając na ślepo, że wyliczenia zapotrzebowania kalorycznego są prawidłowe to ok. Źle jednak ustaliłeś składniki odżywcze w diecie. Białko zmniejsz do 2 gramów na kilogram masy ciała. Jest to na tyle duża ilość, że w zupełności wystarczy aby kształtować sylwetkę. Tłuszcze masz w zbyt małej ilości. Minimum 1 gram na kilogram masy ciała. [...]
najlepsza jest mąka żytnia razowa lub z pelnego przemialu jak dla mnie ten drugi wyglada lepiej (z opisu) Zmieniony przez - Sachem w dniu 2005-02-07 23:34:15
Po 5 dniach można upiec pierwszy chleb, ale to jest dopiero młody, jeszcze słaby zakwas :-). Trzeba z dwa tygodnie, żeby nabrał "mocy". Ale chleb na zakwasie będzie dużo lepszy w smaku i pulchniejszy, niż na drożdżach - naprawdę warto go zrobić. Im "cięższa", bardziej razowa mąka - tym więcej daje robienie z niej chleba na zakwasie, bo bakterie i [...]
1 Skład: mąka pszenna, cukier, margaryna, skrobia ziemniaczana, serwatka w proszku, tłuszcz roślinny utwardzony, emulgator – lecytyna sojowa, sól, substancje spulchniające (E 500, E 450), aromat (wanilia). Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów arachidowych, laskowych i migdałów mają zarówno mąkę pszenną która jest wysoko [...]
sucharki też wywal bo to zło. Nie rezygnuj z pieczywa ale kupuj tylko takei gdzie jest dobry skład. Ja jem na zmiane albo żytni jasny gdzie sa 4 składniki albo Orkiszowy gdzie skład mam taki MAKA orkiszowa ,żytnia , zakwas , sól, woda. pieczywa zjadam średnio 150-180g każdego dnia i zyje i efekty mam czy to masa czy redu
Mąka domowej roboty - praże na patelni skórka sama odchodzi i do blendera - wysmienite np. Rano do omleta! Dobry smak , te same wartości co orzechy i łatwo je gdzieś wcisnąć w takiej postaci :) pozdr. ok,juz rozumiem ;-)
Zamieszczam poniżej krótki sens kilkunastu opinii na temat 737 wystawionych przez jego nabywców z allegro w nadziei że komuś ułatwią w jakimś stopniu podjęcie decyzji w kwestii jego zakupu. Sam dopiero dziś zaczynam owe cudo wcinac i nikogo nie namawiam do jego spożywania, narazie wiem tylko że smakuje paskudnie i ma mączną konsystencję. Mógłbym [...]
Jutro udzielę Ci wyczerpującej odpowiedzi, teraz bardzo się śpieszę. Narka Donio faka maka "...a nolva sra gdzieś tam po krzakach wokół tej przysadki..." by sweter