Jeśli lubisz pić kawę to polecam zakupić następnym razem solony karmel (białko sfd) i sypać trochę do kawki. Nie ma chyba nic lepszego ;-D Co do wyników - mam to samo, niestety. Tylko jak u Cb z cardio/hiit ? Robisz czy nie ? Zmieniony przez - Cayek w dniu 2017-04-07 12:08:59 Solony wezmę następnym razem.., lubię bardzo ten smak.., Interwały [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Wyznaję zasadę, że nie ma rzeczy niesmacznych - trzeba tylko odpowiednio je przyrządzić %-) 18.08 Dosłownie po ostatniej serii planków zadzwonił kurier, że gdzie ja jestem, on ma dla mnie paczkę, a mnie nie ma... Dobrze, że byłam na siłowni blisko domu, nienawidzę potem bujać się z tymi paczkami, więc się sprężyłam i wpadł lekki sprint. Co [...]
jesli znalazles karmel w skladzie swojego razowego chleba tzn,ze nie jest to prawdziwy razowy chleb,a wlasnie karmel dodano po to zeby udawal chleb razowy. Trzeba czytac sklady. Jednak tak naprawde bardzo trudno dostac prawdziwy razowy chleb w sklepach i trudno stwwierdzic,ze ten ktory kupilismy jest ok,bo kto wie co w takim chlebku,ktory kupimy [...]
Witam Chciałbym uzyskać jakies informacje na temat chleba. Ktry z nich jest najzdrowszy. Ogolnie patrzac na skład tylko jasny nie ma cukrów, a chleby ciemniejsze mają cukry, karmel bądź inne cudy. Czy jest jakis chleb ktory nie ma cukrów, może nawet soli dostepny na redukcje ?
[...] makaron z pesto/pizza na cienkim cieście + lampka białego półwytrawnego wina a na kolację jakaś zupa krem z bagietką czosnkową :). No i czekoladka jakaś albo najlepiej lody nutellowe albo solony karmel by się gdzieś zmieściły :P. I nie zapomnajmy o dwóch latte - całe szczęście - nie słodzę :). Zmieniony przez - shi w dniu 2017-01-17 11:06:04
[...] pestki słonecznika, dyni. Sól raczej we wszytkich chlebach występuje... No ale to że chleb jest berązowy nei znaczy że ejst razowy. Często producent ddoaje tylko domieszkę mąki razowej a reszta jest z mąki przenicznej a dla kolorku daje np. karmel... Ludzi eleca na to ... Dobry chleb razowy powinien być kruszący, powinien nam sie łamać... !PzdR!
[...] masła dodawać stopniowo przestudzonego mleka a na końcu zaparzoną, zimną kawę (wedle uznania). Kolejność warstw Biszkopt – masa kawowa – beza – karmel – biszkopt – polewa czekoladowa (ew. można zrobić więcej masy i oprószyć orzechami. Polewa czekoladowa: ½ kostki margaryny, 2 łyżki [...]
ja to lubie smaki typu wanilia , czekolada , maslo orzechowe , karmel . Nie lubie wogole owocowych , mietowych albo np mieszanych czekolada-wisnia czy truskawka itd . Czekolada-wanilia smialo \-) ej w kazdym temacie o jedzeniu\-) U Mariana , u mnie , u Cb , u Przemka , u Bzyka:))
[...] Cola, w niej bowiem znajduje się 42kcal/100mln. Co dokładnie znajduje się w Coli Zero? Wartość energetyczna: 0,2 kcal/ 100 ml Skład: • woda • dwutlenek węgla • barwnik karmel E 150d • kwas fosforowy • cyklaminian sodu • acesulfam K • aspartam • aromaty • kofeina * • cytrynian trisodowy (E 331) • źródło fenyloalaniny Do szkodliwych [...]
Bo wziąłeś najgorszy smak. Akurat "czekolada" ostrovitu to kulawy karmel. Najlepszy jest Orzech i podobnie pyszna jest wanilia. Oczywiście na mleku 30g vs 150g mleka. Czym więcej płynu smak robi się gorszy. Wg mnie zwykłe WPC ostrovitu jest smaczniejsze od wersji Instant. Oczywiście instant wzorowo się rozpuszcza i zero piany.
[...] dostanie w tych czasach dobrego chleba ( razowego, czy zwykłego ) graniczy z cudem. Większość "chlebów razowych" to normalne pszenne chleby z niewielkim dodatkiem mąki żytniej, do których często dodaje się karmel, który ma na celu nadanie ciemnego koloru , aby " chleb razowy" nam bardziej przypominał kolor chleba razowego.
[...] Honey mustard muszę przyznać, że sztos. Nie czuć chemii, nie jest może jakiś mega gęsty, ale akurat mi to pasuje do sałatek, dzięki temu wystarczy na dłużej. Drugi sos to karmel, wpadł z plackami, zapomniałem zrobić zdjęcia z pośpiechu. I tu niestety konsystencja jest masakrycznie słaba. Leje się jak woda z kranu. Smak nienajgorszy dałbym [...]
[...] jej ulegają jest komponent tłuszczowy - lipid, a szczególnie wielonienasycone kwasy tłuszczowe, które jełczeją. Ulegają także glikacji, w przemyśle spożywczym nazywa się to karmelizacją. Tak właśnie robi się karmel. Więc starzejąc się jełczejemy i zamieniamy się w karmel. Tak jest naprawdę. I to spotyka większość z nas. A jeżeli nie to, to [...]
[...] Mobilizacje: Rozbijanie mięśni czworogłowych wałkiem, rozciąganie kanapowe MISKA Nie będę wrzucać rozpiski, bo dzisiaj po bieganiu w nagrodę poszłam na lody :D Słony karmel, były przepyszne! :-P Suple omega3, wit. D-3, przed bieganiem shot Guarana 2000 Zmieniony przez - kasiapl w dniu 2016-05-03 21:19:53
Mialem bananowy smak i jakos nie tesknie za nim mino ze nie byl najgorszy. Teraz mam czekolade i jest super w smaku, mam jeszcze opakowanie karmel-wanilia ale tego jeszcze nie probowalem. Jak otworze to podziele sie swoimi uwagami. wszystko mieszam z woda i nie mam problemu z piana, grudkami etc Dodam ze u mnie gainer po wymiaszaniu stoi ok 2h [...]
[...] 220g, kajzerka wieloziarnista, kapusta pekińska, ogórek, ketchup kotlin light, ser toast light B56 T46 W81 IV Posiłek do pracy: 100g ryż basmati + 200g Kura + sos zero karmel ( mega połączenie dla mnie! ) V Posiłek po pracy: Serek wiejski 200g + jogurt proteinowy W międzyczasie wpadnie pewnie jakaś mała przekąska żeby "dobić" kalorie. [...]
[...] 220g, kajzerka wieloziarnista, kapusta pekińska, ogórek, ketchup kotlin light, ser toast light B56 T46 W81 IV Posiłek do pracy: 100g ryż basmati + 200g Kura + sos zero karmel ( mega połączenie dla mnie! ) V Posiłek po pracy: Serek wiejski 200g + jogurt proteinowy W międzyczasie wpadnie pewnie jakaś mała przekąska żeby "dobić" kalorie. [...]