SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

jaką

  • Witam, mam takie pytanie, kupilem sobie dzisiaj steki z baraniny, ale w zasadzie nie wiem jak je przyrzadzic zeby byly dobre, jedyne co jest napisane na opakowaniu, to zeby smazyc 12-16 minut (dodam, ze smazenie to jedyna opcja jaka wchoodzi w rachube) Ale czy to mam czyms najpeirw natrzec, chociaz solai pieprzem, czy moze jakimis przyprawami ? [...]

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-28 23:29:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wiadomo, że najzdrowiej kurę gotować/dusić. Ale jak już decyduje się większe temperatury obróbki mięcha to jaka kolejność zabiegów będzie najkorzystniejsza przy redukcji: -smażenie na teflonie + PAM, -smażenie na opiekaczu w którym tłuszcz spływa do pojemniczka + PAM, -grillowanie w grillu elektrycznym, -pieczenie w piekarniku (właściwie to samo [...]

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-01-31 14:32:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a jaką marynate tu zrobic mozna? i ile mniej wiecej czasu w tym amelinium trzymac?

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-24 21:24:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Witam, czy którychś z kolegów mógłby mi poradzić, jaką mąkę mogę zastosować zamiennie za mąkę białą przy robieniu naleśników? Jestem na diecie Low Carb. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-26 15:25:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Mój omlet z płatkami owsianymi rozpada sie i nie wygląda tak jak powinien... Dodam iż nie dodawałem do niego serwatki i był smażony na zwykłej patelni. Zrobiony był tylko z : 100g płatków owsianych, 3 białka i 100 ml mleka. Jaka jest przyczyna jego ciągłego rozpadania się? Z góry dziękuję za pomoc. Zmieniony przez - Wkretacz17 w dniu 2013-05-08 [...]

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-08 18:33:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaka moc blender wystarczy do spokojnego mielenia piersi kurczaka i innych mies? 600 W da rede?

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-26 08:37:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Znacie jakieś dobre przepisy na ciasto do naleśników? Jaka mąka będzie się do tego najlepiej nadawała? I w sumie te same pytania co wyżej, tylko do pierogów :D

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-13 21:20:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Może spróbuj eksperymentu, w którym dodasz białka do nutelli z awokado (przepis z SFD)? Ja smarowałem sobie tą "nutellą" omlety i było pyszne. Lecz nie dodawałem do niej białka, więc nie wiem, jaka konsystencja Tobie by wyszła.

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-15 18:08:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 1,5kg schabu pieczony w całości ile potrzebuje czasu w piekarniku i jaka temperatura?

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-24 14:11:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaka konserwa do ryżu do piernika jak na gołąbki ??

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-25 13:59:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a co do tej gorzkiej czekolady to jaka najlepsza?

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-09 16:52:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a jaka jest niezdrowa?

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-17 13:38:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • w zadnym sklepie u mnie w miescie nie ma maki pelnoziarnistej przesnnnej,jaka moge ja zastapic? (do pizzy) Zmieniony przez - Creative w dniu 2013-10-21 14:31:22

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-10-21 14:31:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • witam, jestem świeżym użytkownikiem i mam podstawowe pytanie. produkt powinienem wazyc po ugotowaniu czy przed?? dajmy na to ryż, saszetka suchego ma 100g , ugotowana saszetka bedzie o wiele cięższa... jaką wagę umieszczam w dzienniku żywieniowym ?? Zmieniony przez - czakus84 w dniu 2013-11-05 17:33:04

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-11-05 17:30:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zważyc cały sernik po czy przed?Podzielić przez jaką wagę?Drugie pytanie.Chodziło mi o to że jak jest wartość podana dla 100g sernika to skąd mam wiedzieć że ukroiłem 100g bo zawsze robiłem tak że po upieczeniu kroiłem 100g i wliczałem makro.

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-11-24 13:17:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Składem to nie ale smak ma dobry co do składu to opakowanie mam w pracy ale składa się ze stewi jak jest na stronie i z maltodekstryny jak pamiętam, zawsze mozesz liście sobie kupić lub nasiona i samemu sobie wyhodować. Chociaż maltodekstryna jest dodatkiem o neutralnym smaku, to niestety, ale stanowi źródło energii. Tak więc jej obecność w [...]

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-01-06 12:00:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Czy płatki kukurydziane (cornflakes) nadają się na panierkę do kurczaka przy redukcji? Kiedyś wcinałem kurczaka z jakąś panierką z bułki tartej, jogurtu naturalnego i jakiś tam przypraw i zastanawiam się jaką panierkę mogę zastosować do piersi z kruczaka z piekarnika?

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-01-19 22:39:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kupiłem w intermarche chlebek razowy o składzie: mąka razowa,soja,sól,drożdże, naturalny kwas chlebowy. Czy to normalne że nie piszą jaka to jest mąka razowa, czy żytnia, czy pszenna?

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-10 18:10:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • kobiece okraglosci

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Heloł małolata & evrybodi Ja powiem przewrotnie, że dla mnie wcale nie jesteś taka 'gupia', na jaką Cię pisza niektórzy (z racji wieku) - i to na poczatku sobie dobrze wbij do główki i "wężykiem" Piszesz dość sensownie, jak "na swoje lata" i- co wazniejsze- piszesz z doświadczenia, a to tez nie jest małe jak na 14 lat [...]

    Odpowiedzi: 47 Ilość wyświetleń: 7868 Data: 2006-11-06 16:20:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaką masz skakankę, że 100 DU chcesz zrobić?? Jeden za drugim, czy 1DU, kilka zwykłych, 1DU itd?? Mam z rzemienia (wolna) i ze stalową linką - szybka (daje popalić plecom jak zaliczy się skuchę!).

    Odpowiedzi: 506 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-16 21:59:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)